DSB indtager filmbranchen

DSB lancerer i dag en butik på nettet, hvor du kan leje film fra 10 kroner

DSB tilbyder nu sine kunder online filmleje, så underholdningen er sikret under rejsen. (Foto: DSB/Nana Reimers)
DSB tilbyder nu sine kunder online filmleje, så underholdningen er sikret under rejsen. (Foto: DSB/Nana Reimers)

En ny netbutik fra DSB tilbyder fra i dag togrejsende at leje og købe film og købe musik og lydbøger som downloads til computeren og mobilen. Tiltaget skal det gøre det mere underholdende for passagererne at opholde sig i toget.

Rent praktisk foregår det ved, at du lejer filmen, når du køber din billet online. Filmen downloades til din bærbare PC, iPod eller USB, så du kan se den, når du er i toget. Ved leje har du 30 dage til at aktivere licensen, hvorefter du har 24 timer til at se filmen.

10 kr. pr. film
DSB anbefaler, at man downloader hjemmefra, da internet i toget og andre mobile løsninger 'endnu ikke egner sig' til downloads af filmstørrelse.

Leje af film vil koste fra 10 kroner, mens køb vil koste omkring 100 kroner. Ifølge DSB's egne handelsbetingelser skal du bruge en PC med Windows Vista eller XP for at se film på en bærbar computer - Mac dur ikke. Hverken købte eller lejede filmtitler kan brændes videre til DVD eller CD.

Passagerer vil underholdes
Tiltaget kommer efter, at en undersøgelse foretaget af DSB viser, at passagerer vil underholdes på togrejsen, og at fire ud af ti kunder mellem Århus og København benytter enten bærbar computer, mobil eller anden teknologi, som kan afspille film og musik. Om passagererne også ønsker flere siddepladser, melder undersøgelsen ikke noget om.

Besøg DSB's nye webshop og læs handelsbetingelserne her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere