Google dræber Google (Reader)

Populær tjeneste til at overvåge hjemmesider lukkes om kort tid - Google vil i stedet have dig til at bruge Google+

Farvel og tobak! Google dræber nu en af de mest populære RSS-tjenester, Google Reader.
Farvel og tobak! Google dræber nu en af de mest populære RSS-tjenester, Google Reader.

Øv Google...øv!
Sig navnet Google Reader - og mange tænker: Ja, den tjeneste bruger jeg da også. Og af oplagte grunde.

Google Reader har i flere år været den nemmeste måde at samle og overvåge de hjemmesider, du interesserer dig for. Og løbende modtage besked - helt som med mails - om, at nu er der nyt på netop disse hjemmesider.

Men 1. juli er det slut. Google dræber nemlig tjenesten. Officielt fordi ' de vil koncentrere sig om færre produkter'. Det rigtige svar er nok snarere, at Google forsøger at få flere over på Facebook-konkurrenten, Google+.

Fortvivl dog ikke - du kan nemlig fortsat overvåge hjemmesider som før. Teknologien bag - kaldet RSS - fungerer nemlig fortsat. Du skal bare vælge nogle andre end Google til at hjælpe dig med at få overblikket. Øv (og det mener flere brugere nu også!)

Og her er så listen med alternativer:

netvibes.com

feedly.com

theoldreader.com

feedafever.com

bloglines.com

rssowl.org

newsblur.com

...og mange mange andre

LÆS OGSÅ

Se også: Nu får Apples iPad BANK

Spotify: Nu lytter seks millioner med
Kan man få brugerne til at betale for at lytte til musik?

Ja - hele seks millioner af slagsen (and counting) melder svenske Spotify nu.

PAS PÅ SPOTIFY:

Se også: Pas på Spotify: Nu vil Dr Dre sælge musik

På nettet: Din tablet vinder
100 milliarder besøg - på 1.000 websites. Og resultatet er ret klart: Din tablet er ved at få overtaget derude - i hvert fald i forhold til din telefon.

Ifølge softwarefirmaet Adobe, der har lavet undersøgelsen af de mange 'klik' på hjemmesider i Europa, USA og Asien, så overhaler brugen af tablet på nettet netop smartphones.

Som det fremgår af grafikken herover, så er computeren fortsat den dominerende platform - 84 procent af alle besøg i undersøgelsen skete fra en 'normal' computer.

SPIONBILLEDER:

Se også: Spionbilleder: Er det Samsungs nye Galaxy?

IT-nyheder fra i går:

Goodbye Apple?
Mindre og billigere tablets med Android-styresystemet er lige nu i fuld gang med at hale alvorligt ind på Apples iPad's.

Det vurderer IT-huset IDC, der også forventer, at presset mod Apples anden guldkalv iPhone vokser. Der er simpelthen kommet flere gode konkurrenter - med Samsung i spidsen som den hårdeste modstander i kampen om kunderne. Og det kan ikke undgå at gøre ondt.

En analytiker fra Wall Streeet, Peter Misek, går endda så langt, at han frygter Apples iPhone kan ende som Blackberry: Helt uddød.

FØRSTE KIG:

Se også: Første kig: Her er den nye HTC One

Skat - skruer du ned for gulerodden?
OK. Den her historie er i den noget mere skøre ende. Men det er ikke 1. april, så den burde være god nok.

Den amerikanske musiker j.viewz har fundet en noget alternativ vej til sin musik. Han går simpelthen til grønthandleren og køber instrumenterne: En gulerod, løg, champignon. Og bagefter sætter han strøm til skidtet.

Se selv her - og gider du SÅ skrue ned for den gulerod!

</p><p><b>LÆS OGSÅ:</b></p><a id="_8746b3cc-7174-4e18-b74c-51271f03075d" href="https://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/teknologi/article3988793.ece">Mobil priskrig går discount</a><br /><br /><p><i><b>Video: Her er Samsungs nye model (måske)</b></i><br /> Lækkede billeder påstås at vise Samsungs kommende topmodel på video:</p><p><object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gfzom-RdrwI?hl=da_DK&amp;version=3" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/gfzom-RdrwI?hl=da_DK&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" /></object></p><p>Læs mere hos <a target="_blank" href="http://www.lydogbillede.dk/nyheter/video-viser-angiveligt-samsung-galaxy-s-iv/">magsinet Lyd og Billede</a>.</p><p><b>VIDEO:</b></p><a id="_8f249d1c-cb61-4d22-b597-bd1372ac8dd3" href="https://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/teknologi/article3988515.ece">Styr Samsungs nye telefon - med øjnene</a><br /><br />

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere