Ti statusopdateringer du hader på Facebook

Ferieoplysninger, madbilleder og ligegyldige statusopdateringer, der kan få dig til at overveje at skifte vennekredsen ud

Så har du endelig stjålet dig til lidt kvalitetstid med Facebook, og så skal du kæmpe dig igennem alle mulige ligegyldige statusopdateringer. (Foto: Colourbox.com)
Så har du endelig stjålet dig til lidt kvalitetstid med Facebook, og så skal du kæmpe dig igennem alle mulige ligegyldige statusopdateringer. (Foto: Colourbox.com)

Har du prøvet at lave statusopdateringer på Facebook, som ingen reagerer på? Eller falder antallet af venner på de sociale medier støt og roligt?

Måske er du en af dem, der bare driver alle til vanvid med ligegyldige, ideforladte og kedelige billeder og opdateringer.

Det kan også være, at du er i gang med at opbygge et fuldstændigt urealistisk billede af dit liv, hvor alt er perfekt, kærligheden blomstrer, og solen altid skinner. Det er ret gennemskueligt, og vi tror ikke på det, så stop det. Nu.

Det samme gælder de ti typer statusopdateringer, som truer os på blodtrykket:

Indforståede opdateringer

Den er jo et skrig om opmærksomhed, og når ingen har reageret, så står man mellem at kaste et medlidenhedslike/-kommentar afsted eller lade som ingenting, hvilket med stor sandsynlighed vil udløse en lige så indforstået statusopdatering om en halv time. Ender du alligevel med at spørge ind til det, så forbered dig på reaktionen 'jeg har ikke lyst til at snakke om det'

Selfie

#SixPack #Smuk #SeMig

Det er måske bare en tanke, men er der ikke en tendens til, at dem, der ikke er så stærke med ord, lægger utroligt mange billeder af sig selv ud på Facebook? Jeg er ikke helt dement, så du behøver faktisk ikke vise mig, hvordan du ser ud. Hele tiden. Hvornår kommer der et noface-filter til de mange fotoapps?

Pandoras æske

Hvis du er en af dem, der ikke ringer til dine venner og bekendte i tide og utide, så vil den første tanke muligvis være: Er det der rettet mod mig? Herefter indser du, at enhver form for reaktion vil sætte gang i en kæderække af direkte og indirekte henvendelser via allle tilgængelige kanaler om, hvad der er sket og hvorfor ...

Laaaaange opdateringer

bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Uanset om man keder sig eller ej, så er en længere udredning om, hvorfor naboen er et fjols, fordi han slår græsplænen fra øst mod vest i stedet for vest mod øst altså nok til at få de fleste til at overveje, om det var dagen, hvor du burde være blevet i din seng.

Pest eller kolera

Mor og far er de bedste i verden. Del, hvis du elsker dine forældre

Der er de harmløse, og så er der dem, der som udgangspunkt skal give dig dårlig samvittighed. Undlader du at reagere, så er du utaknemmelig, og deler du opdateringen, så er du et fjols. Det er lige før, at det vil være et plus, hvis man kan vinde noget ...

Krampagtige opdateringer

Det er fint, at du elsker din kæreste, og vi krydser fingre for, at du siger direkte til hende og ikke kun til alle os andre, men når du vedhæfter et billede fra restauranten, som I sidder på og fejrer etårsdagen, så er det spørgsmål, som virkeligt trænger sig på: Hvis du fejrer romantisk etårsdag med din livs kærlighed, hvad laver du så på Facebook lige nu??

Jeg ønsker ikke at vide det

Jubii... Tobias har lige lavet stort på potten #HvorBlevTidenAf

Vi håber, at Tobias er to år, men når han bliver otte, så vil han elske dig for den her opdatering, ik'? Vi hader dig allerede. Nogle ting gider vi simpelthen ikke vide!

Solskinsopdateringer I

Billedet er fra en eller anden vejrapp, og du ved, at i morgen, så er de der igen. Billedet og opdateringen med besked om, at afrejsen er om ni dage.

Solskinsopdateringer II

Udsigten fra vores hotelværelse. Her er bare så dejligt #hvidvin #KommerAldrigHjem

Vi har i ti dage fået at vide, at du skal til Madrid, og at vejret er godt. Desværre kan vi konstatere, at det er muligt at komme på internettet på hotellet ...

Madbilleder

#rugbrød #leverpostej

Mad skal der til, og faktisk kunne man godt få den tanke, at gallerifunktionen i sin tid blev opfundet til madbilleder. Det er nærmest blevet Facebook Classic, men helt ærligt gider du se, hvad andre sidder og spiser, når du lige har sat en omgang vand over til cup noodles?

Hvilken type statusopdateringer vil du helst slippe for at få smækket i hovedet på Facebook?

0 kommentarer
Vis kommentarer