WiMP børster støvet af Squeezebox

De trofaste, som stadig bruger Logitech Squeezebox til streaming, kan glæde sig over støtte for WiMP HIFI

I streamingens barndom var Squeezebox et af de mest spændende produkter, som var anerkendt for god lyd. Det er imidlertid over et år siden, Logitech selv sluttede med at opdatere sine Squeezebox-produkter. Men nu får den aldrende platform hjælp fra en uventet kant: Folkene bag streamingtjenesten WiMP har lavet en opdatering til Squeezebox, som sætter den i stand til at udnytte WiMP HIFI.

Læs også: Nu kan du købe iPad mini med Retina-skærm

- Vi har nu givet Squeezebox støtte for WiMP HIFI. Derned har vi pustet nyt liv i en produktserie, som Logitech selv har opgivet, men som er for god til at blive lagt i graven, siger Pål Bråtelund, som er produktudvikler hos WiMP.

Det betyder at også Squeezebox-brugere kan streame musik i ægte cd-kvalitet i FLAC-format. Hvis du ikke er så heldig at have en Transporter, er det dog en god ide at bruge en god, ekstern D/A-konverter.

Bruger du kun mysqueezebox.com, er det ikke nødvendigt at gøre noget (men det er altid godt at opdatere sin firmware, når der kommer nye versioner). Bruger du derimod Logitech Media Server 7.7.4 eller lavere, må du opdatere til LMS 7.8 (installationsfilen kan hentes på mysqueezebox.com).

Læs også: Musik i alle rum med Cabasse

Har du et Squeezebox-produkt af ældre dato, som for eksempel den nævnte Logitech Transporter, kan det betale sig at køre Logitech Media Server i stedet for mysqueezebox.com, da det giver en lidt større buffer, hvilket er en fordel, når store filer skal streames. De nyere produkter har allerede en stor nok buffer og kan fint bruge mysqueezebox.com alene.

Squeezebox Transporter
Squeezebox Transporter

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere