Hovedtelefon til flere lydkilder på en gang

Denne hovedtelefon kan kobles til to trådløse Bluetooth-enheder - samtidig!

Hovedtelefonproducenten SOL Republic (SOL = Soundtrack Of Life) er gået sammen med Motorola om at lave en Bluetooth-hovedtelefon, som kan kobles trådløst sammen med to mobile enheder samtidig.

Læs også: High-End parade på Kalvebod Brygge

Tanken er ikke, at du skal spille to sange på én gang! Forestil dig i stedet det scenario, at du hører på musik fra din tablet, mens telefonen ringer. Med Tracks Air Bluetooth, som hovedtelefonen hedder, kan du svare på en indkommende samtale uden at behøve at bryde hovedtelefonernes parring med din tablet for derefter at indgå en ny med mobilen, inden telefonen ringer af.Hovedbøjlen kan udskiftes med andre farver, som kommer senere.
Hovedbøjlen kan udskiftes med andre farver, som kommer senere.


I følge SOL har hovedtelefonen en rækkevidde på op til 50 meter, hvilket betyder, at du kan høre på musik i fitnesscentret fra mobiltelefonen, som ligger låst inde i garderoben. Hvorvidt det fungerer i praksis, når signalet på vejen måske skal passere gennem flere betonvægge og et løbebånd, er et andet spørgsmål.

Læs også: Stå tidligt op med UE Boom

Batteritiden hævdes at være 15 timer, og når batteriet er fladt, kan hovedtelefonen kobles til musikafspilleren med et gammeldags kabel.Tracks Air ser seje ud i blåt.
Tracks Air ser seje ud i blåt.


Hovedbøjlen kan udskiftes til andre farver, når disse bliver tilgængelige i løbet af næste år. Selve hovedtelefonen kommer til butikkerne i løbet af november til ca. 1.500 kroner, først i hvidt og siden i farverne pistolgrå, rød og blå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere