Gro en plante i din router

Hvad siger du til en WiFi router med plads til en grøn plante?

Cybernetic Meadow routeren med plads til en plante. (Foto: The Consortium for Slower Internet)
Cybernetic Meadow routeren med plads til en plante. (Foto: The Consortium for Slower Internet)

Det amerikanske selskab, The Consortium for Slower Internet, arbejder for, at vi skal tage os bedre tid i hverdagen til at fordøje den overflod af information, som overvælder os i det moderne informationssamfund.

Læs også: Så vildt kan det være: 11 avancerede apps til din iPad

Vi skal ned i tempo og koble fra en gang imellem, så vi kan fordybe os, og det skal selskabets nye router med fordybning til en grøn plante minde os om.

Velfungerende router indeni
Indeni den organisk udseende router af marmor og egetræ finder man en ganske konventionel TP-Link TL-WDR3600 router, der vil fungere upåklageligt trods det ukonventionelle ydre, lover konsortiet.

 

Man skal dog lige huske at fjerne marmordelen med planten, når man vander den, ellers kan man hurtigt finde sig ufrivilligt koblet fra informationssamfundet.

En del af serie
Routeren er en del af en organisk udformet serie af gadgets til hjemmet, der også tæller en dock til mobiltelefonen og en billedstander med en beton USB stick.

 

Serien sælges under det poetiske navn Cybernetic Meadow og er beregnet til at give folk et andet forhold til forbrugerelektronikken omkring dem i hjemmet ved at tilføre organiske elementer til ting, der plejer at være lavet af plastik og metal.

Læs også: Samsung udvikler smartphone med skærm på tre sider

Det er dog ikke billigt at komme i bedre kontakt med sine gadgets, og routeren med indbygget planteplads vil således koste dig $350, men det kan så igen bringe dig i bedre kontakt med din bankmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere