Yahoo-ansatte vil ikke bruge Yahoo Mail

It-giganten har problemer med at få selv sine egne ansatte til at gå fra Outlook til Yahoo Mail

Yahoos hovedkvarter i Sunnyvale i Californien. De ansatte er ikke meget for at skifte fra Outlook til Yahoo Mail. (Foto: AP)
Yahoos hovedkvarter i Sunnyvale i Californien. De ansatte er ikke meget for at skifte fra Outlook til Yahoo Mail. (Foto: AP)

Man ved den er gal, når man ikke en gang kan få sine egne medarbejdere til at bruge virksomhedens produkt. Det har man måtte acceptere hos Yahoo, der tog konsekvensen og sendte en bønfaldende besked ud til de ansatte om at skifte fra Outlook til Yahoo Mail.

Det skete i en intern skrivelse, som medredaktør af All Things Digital, Kara Swisher, har fået fingre i.

Tonen i skrivelsen, der kan læses i sin fulde længde her, er tydeligvis til intern brug, men afslører, at afsenderne Jeff Bonforte, seniorvicepræsident for Yahoos kommunikationsprodukter, og kommunikationschef Randy Roumillat, er ret frustrerede over, at selskabets egne ansatte ikke har taget Yahoo Mail til sig, men stædigt holder fast i Outlook.

- Det føles ikke som om vi beder jer om at forlade et fabelagtigt sted af kommunikations-nirvana. På dette tidspunkt i dit liv, føles Outlook måske familiært, hvilket ofte kan forveksles med produktivt og godt designet, lyder det blandt andet i skrivelsen, hvor Bonforte og Roumillat konstaterer, at kun 25 procent af de ansatte har taget springet til Yahoo Mail.

Ud over at lange ud efter Outlook, som de to herrer i flere forskellige vendinger beskriver som gammeldags, så skamroser de også Yahoo Mail for både de mange ekstra muligheder.

Yahoo Mail gennemgik et større redesign i oktober, hvilket skabt stor ballade blandt brugerne. En underskriftsindsamling med det formål at få Yahoo til at vende tilbage til den gamle version har ind til videre samlet over 39.000 underskrifter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere