Googles flydende byggeri er strandet

Sløret for Googles mystiske byggeri i San Francisco Bay bliver ikke løftet lige med det samme, for myndighederne spænder ben

De flydende fartøjer fra Google kommer ikke til at stå klar lige med det samme. Både havnemyndighederne og kystvagten spænder ind til videre ben. (Foto: Jeff Chiu/AP)
De flydende fartøjer fra Google kommer ikke til at stå klar lige med det samme. Både havnemyndighederne og kystvagten spænder ind til videre ben. (Foto: Jeff Chiu/AP)

Spekulationerne kan få lov til at fortsætte i en rum tid endnu, hvad angår Googles byggeri af flydende fartøjer i blandt andet San Francisco Bay. Formentligt langt ind i 2014, hvis man skal tro CNET.

- Flere ledende medlemmer af San Francisco Bay Conservation and Development Commission (BCDC) har mødtes med Googles repræsentanter for at høre nærmere om selskabets planer. Vi har fået at vide, at projektet er sat på standby, men ikke droppet, og formentligt tidligst færdigt sidst på foråret 2014, oplyser Brad McCrea, der er chef i BCDC, der formentligt er medvirkende årsag til forsinkelsen.

Man har i hvert fald herfra gentagne gange bedt Google redegøre for byggeriet, og søge tilladelse til at ligge til kaj.

Se også: Er det her sandheden om Googles mystiske byggerier?

Mens der er ikke officielt er meldt noget ud fra Google om, hvordan de endelige fartøjer skal tage sig ud, så ligner benyttelsen til gengæld et moderne showroom. Det sidste blandt andet afsløret af den lokale avis San Francisco Chronicle, der har fået fingre i et dokument, som Google har sendt til havnemyndighederne med detaljer om deres planer for fartøjet.

Fartøjet, der blev kaldt 'San Francisco Studio' skulle fungere som et midlertidigt showroom, der kunne flyttes rundt i havneområdet og herefter sejle videre. Det skulle efter planen ske allerede fra november i år.

En tidsplan, der allerede nu er overskredet, og synes at blive væsentligt længere. Ifølge CNET er der aktuelt slet ikke samme byggeaktivitet omkring fartøjet, som tidligere.

Ud over kravene fra de lokale havnemyndigheder, så har kystvagten også stillet sig på bagbenene. De menes at være utilfredse med sikkerheden ombord på fartøjerne, og Google har derfor været tvunget til at redesigne dele af det indvendige af fartøjet.

0 kommentarer
Vis kommentarer