LG kommer med mega 4K skærm

LG fremviser om en måned en 31 tommer Ultra-HD skærm med en vanvittigt høj opløsning

LG rykker ved grænserne for et 4K skærm. (Foto fra EDBpriser.dk)
LG rykker ved grænserne for et 4K skærm. (Foto fra EDBpriser.dk)

4096 x 2160 px i et 19:10 bredformat er de imponerende specifikationer, som LG har udstyret deres nye 31 tommer skærm med, rapporterer TechSpot.

LG 31MU95 skal - ligesom LG Chromebase - fremvises på den kommende CES messe i Las Vegas til januar, og mon ikke den imposante skærm vil vække behørig opsigt på den store elektronikmesse.

Læs også: Samsung går i Apples fodspor og vil lave butikker a la Apple Store

De nuværende 4K eller Ultra-HD skærme, der er på markedet nu fra blandt andet Dell og ASUS, kan 'kun' bryste sig af en opløsning på 3840 x 2160 px i et mere normalt 16:9 format, så der vil være en meget synlig forskel, når man står overfor LG's ultrabrede PC skærm.

LG's Ultra-HD display vil også være udstyret med en 20 Gbps Thunderbolt 2 port, så den kan understøtte 4K formatet fra RED Scarlet og Epic kameraerne, fortæller LG.

Dermed er der også indirekte sat en modtager på skærmen med den kæmpe opløsning, da den vil egne sig fortrinligt til professionelle i film- og post-produktions-industrien.

Læs også: Touchskærm giver nyt liv til alt i en-computeren

Mere almindelige PC brugere kan naturligvis også være med - hvis de har råd - for et bud på en pris lander på den forkerte side af 20.000 kroner, men så har man også markedets absolut mest blærede skærm... et stykke tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer