Windows 8.1-opdatering lover forbedringer til muse-brugerne

Der er flere forbedringer til tastatur og mus i den første opdatering til Windows 8.1, som bliver frigivet i næste måned

Windows 8.1 får sin første opdatering i næste måned. (Foto: AP)
Windows 8.1 får sin første opdatering i næste måned. (Foto: AP)

Microsofts første opdatering til Windows 8.1 er dukket op på flere fildelingstjenester her i weekenden, selvom den først bliver officielt frigivet i næste måned, skriver The Verge.

Søge-ikon og power-knap på startskærmen i Windows 8.1
Allerede på startskærmen kan man finde de første åbenlyse forbedringer i form af et søge-ikon og en power-knap, der i førstnævntes tilfælde bringer brugeren til det sædvanlige søgefelt i siden.

Power-knappen giver adgang til en simpel dropdown-menu, hvor man kan vælge at lukke ned, genstarte eller lade computeren gå i 'sleep mode'.

Ny titel bar i toppen af applikationerne
En ny titel bar bliver tilføjet i toppen af Windows 8-applikationerne, der gør det nemt for muse-brugerne at lukke og minimere applikationerne.

Samtidig bliver det muligt at sætte applikationen fast i højre eller venstre side af skærmen, hvis man gerne vil have to applikationer kørende samtidig.

Læs også: Nu skal du køre Windows og Android på samme maskine

Den samme funktionalitet er også blevet tilføjet ikonerne på startskærmen, der med et højreklik med musen åbner en menu, hvorfra man kan vælge at lave størrelsen på ikonet om, fjerne applikationen fra startskærmen med mere.

Update 1 til Windows 8.1 kommer 11. marts
Herudover kommer update 1 med en mængde andre større og mindre ændringer, der - forhåbentlig for Microsoft - gør deres Windows 8 styresystem endnu mere tillokkende for brugerne.

Læs også: Microsoft-chef antyder: Helt ny plan for Windows på vej

Update 1 står til at blive frigivet af Microsoft den 11. marts, hvilket er i tilpas tid forud for deres Build udvikler konference, som i år løber af stabelen den 2. til 4. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer