Radiogrammofonen er tilbage

Ruark R7 er et nydeligt radiokabinet med både streaming, DAB-radio og cd. Lige som den gamle radiogrammofon i 1950'erne dækker den behovet hos de fleste

Sådan gik det til, da farfar var ung. Drøm dig tilbage til 50'rne med denne skønne model. Foto: Ruark Audio
Sådan gik det til, da farfar var ung. Drøm dig tilbage til 50'rne med denne skønne model. Foto: Ruark Audio

Ruark Audio står også bag mærket Vita Audio, hvis bordradioer vi tidligere har testet med godt resultat. Derfor har vi ingen grund til at betvivle, at Ruark R7 holder samme klasse som Vita Audios produkter. R7 er det største anlæg hidtil fra den kant, og hvis den skal kaldes en bordradio, er det en stor en af slagsen!

Læs også: Bedre lyd til dine hovedtelefoner

For R7 måler en hel meter i bredden. Til gengæld er alt, hvad de fleste kunne finde på at begære, indbygget: FM og DAB+ radio selvfølgelig, men også cd-afspiller og trådløs tilkobling for streaming af musik til R7-anlægget.Foto: Ruark Audio
Foto: Ruark Audio


Da anlægget også kan kobles til det trådløse hjemmenetværk, får man også adgang til titusindvis af netradiostationer. Hvis man vil streame musik fra mobilen eller computeren, kan man vælge mellem Bluetooth (med aptX) eller Wi-Fi, men det er også muligt at tilkoble andre lydkilder med ledning.

På bagsiden har anlægget to digitale indgange, for eksempel for tilkobling af en spilkonsol eller et tv, men R7 har også analoge lydindgange, hvis der er behov for den slags. For eksempel for at tilslutte en pladespiller.

Læs også: Super fra Hegel

Anlægget ligner med sit kabinet i valnøddefiner og valgfrie, lakerede ben en gammeldags radiogrammofon af den type, som var stuens pryd i bedre hjem i 1950?erne.

En 20 cm basenhed og to 14 cm stereohøjttalere drives af en 160 W forstærker, som burde række i rigt mål til en normalt stor stue.

R7 koster 2000 engelske pund, svarende til ca. cirka 18.000 kr.Foto: Ruark Audio
Foto: Ruark Audio


0 kommentarer
Vis kommentarer