TV: Her er tech-nørdernes aprilsnarre

It-selskaber kan også lave sjov og spas

Glem de smarte armbånd og ure. Virgin satser på smarte boksershorts.
Glem de smarte armbånd og ure. Virgin satser på smarte boksershorts.

På en dag, hvor Continental lancerede et dæk, der er modstandsdygtigt mod mårbid, Saxo.com og Politikens Forlag præsenterede bøger til venstrehåndede, EDBpriser.dk skiftede navn til DATAMATpriser.dk og Bjarne Corydon solgte Storebæltsbroen, så kunne man også blandt it-branchens sværvægtere mønstre en god gammeldags aprilsnar.

Se også: Pris-chok på Storebælt

Nest Labs, der fornyligt blev opkøbt af Google, og producerer intelligente termostater og røgalarmer, kunne afsløre, at man er gået sammen med Virgin America og skabt muligheden for at passagerer kan sætte deres helt egen temperatur i kabinen.

Der er blandt andet mulighed for at sætte den til alt fra tropisk til polarkulde.Virgin-gruppen tæller også fitness-kæden Virgin Active, der melder sig på banen med Smarty Pants. Intelligente boksershorts, der blandt andet holder styr på, hvor mange gange du klemmer ballerne sammen.

Se de smarte boxershorts i videoen herover artiklen

Google har også sine datterselskaber og de slipper også gækken løs. På Google Maps kan man gå på jagt efter Pokemons, der er gemt rundt omkring, mens Google+ har udvidet deres Auto Awesome-feature med en særlig photobomb, der involverer David Hasselhoff...

Se også: Pokémon invaderer Google Maps

Chromecast, som Google har store forventninger til, udvider i dag deres målgruppe til også at tælle egern, hvilket må betyde, at prisen bliver det rene peanuts i forhold til konkurrenterne...Datterselskabet Waze, som Google købte sidste år, viser også nye sider af sig selv. Selskabet, der har gjort sig i navigation, har netop i dag lanceret en datingtjeneste for folk, der holder i kø. Hvorfor ikke bruge ventetiden på at finde kærligheden blandt andre, der også holder for rødt lys.Teknologiens veje er uransagelige, og derfor kan det, der starter som en joke pludselig dukke op som en realitet. Spørgsmålet er dog om markedet er klar til Ocado Technologys nye tablet. Den er på 42 tommer, og har en batterilevetid på én time efter 19 timers opladning.Samsung er i hvert fald næppe bekymret for den nye aktør på tablet-markedet og her har man i øvrigt selv set lyset med noget helt nyt. Her lancerer man en smarthandske, så man nu faktisk kan 'talk to the hand'.

Som så mange gange før, så har konkurrenterne også her haft et gode øje til Samsung. HTC præsenterer således også en smarthandske. Den giver blandt andet mulighed for at navigere rundt på nettet ved hjælp af håndtegn. Så bliver 'thumbs up' pludselig meget konkret.

Duer skal give bedre internet
Samsung har iøvrigt også fundet det, der én gang for alle kan sikre ordentlig internet til alle. Deres nye Fli-Fy-koncept udstyrer duer med microroutere, der ikke skulle genere fuglene, men til gengæld optimerer netdækningen betragteligt. Ifølge oplægget er det muligt at levere bedre signal end 4G, hvis der bare er mindst 50 duer samlet et sted.

- Duer har altid haft en central rolle i kommunikation, og har siden det sjette århundrede været brugt som hurtig og stabil leverandør af beskeder over store afstande. Kigger man sig om i London, så er man aldrig langt fra en due, så den her idé kunne få en flyvende start, lyder det fra Tim Verhoeven, projektchef hos Samsung Innovation Labs.

Se også: Her er de udenlandske aprilsnarre

Om duerne så er med på bølgen om bærbar teknologi er en anden sag. Menneskeheden er i hvert fald klar til at tage teknologien med sig, hvis man skal tolke de mange nyheder fra it-selskaberne hen over de seneste måneder, herunder også i dag.

Inaktivitet belønnes
Roku, der blandt andet har lanceret en streaming-enhed, der skal konkurrere med Chromecast, præsenterer et smartwatch, der går i en lidt anden retning end det, som alle andre har præsenteret hidtil. Udover at streame tv på en latterligt lille skærm, så måler den brugerens aktivitetsniveau, og belønner vedkommende ved inaktivitet. Laver man absolut ingenting i ti timer, så bestiller Roku watch automatisk en stor pizza til levering.

Når man op på 25 timer, så vil Roku tjekke at man er i live og herefter sende Jean-Claude Van Damme forbi for at se Bloodsport eller Double Impact sammen med brugeren.Roku Watch. Inaktivitet belønnes.
Roku Watch. Inaktivitet belønnes.


0 kommentarer
Vis kommentarer