Viral retfærdighed: Nu bringer denne finger ham endnu mere i fedtefadet

Først kostede hans vrede en kollision med en lygtepæl og nu er han også blevet anholdt - takket være en videooptagelse delt på YouTube

Umiddelbart efter kører han galt. (Screendump/Youtube)
Umiddelbart efter kører han galt. (Screendump/Youtube)

Du har sikkert oplevet det. Frustrerede medbilister, der lufter godt ud i sprogets mindre pæne hjørner eller kaster om sig med universelle håndtegn. Det skete også for en kvinde i Gibsonton i amerikanske Florida i sidste uge, og hun valgte at dele med verden, hvordan hun var blevet presset af en bagvedliggende billist. Optagelsen, som blev lagt op på YouTube, havde dog en afslutning, der sikrede øjeblikkelig viral succes med nu over ti millioner visninger.

De første 1,3 millioner allerede inden for det første døgn.

Se hendes optagelse her

- Det var helt instinktivt, at jeg greb ud efter telefonen og begyndte at optage, forklarer kvinden, der har bedt om at være anonym, til WTSP 10 News.

- Jeg kunne ikke flytte mig, for der var lastbiler i højre bane og jeg havde ikke tænkt mig at sætte farten op på en regnvejrsdag med glatte veje, skrev hun på YouTube, da hun lagde optagelsen online.

- Jeg skulle dreje til venstre umiddelbart efter at det her skete, skrev hun endvidere.

Det der skete var en omgang øjeblikkelig dårlig karma for den voldsomt ophidsede, mandlige bilist, for knapt havde han luftet fingeren under overhaling af kvinden, før han mistede herredømmet over sin bil og forulykkede.

Anholdt og sigtet
Og nu er han kommet endnu mere i fedtefadet.

Godt nok forlod han ulykkesstedet med det samme, mens kvinden blev tilbage for at tale med politiet, men han kunne ikke flygte fra videooptagelsen. Den fik politiet, der ifølge WTSP 10 News, identificerede ham som en 33-årig lokal mand, der kunne anholdes på sin bopæl. Han er nu sigtet for både at flygte fra en ulykke, hensynsløs kørsel og for at køre uden sikkerhedssele.

Se også: Årets dummeste statusopdatering

- Helt ærligt, når jeg ser tilbage på det, så har jeg det skidt med at jeg grinede (på optagelsen), men på den anden side, så var det jo sjovt på en måde, forklarer kvinden til WSTP 10 News.

Hun havde ingen planer om, at optagelsen skulle gå viral, men håber, at der kommer noget godt ud af det.

- Ingen af os er rigtigt gode bilister. Vi har alle sammen vores problemer. Måske er det her en anledning til at lære noget.

Hun uddyber i en opdateret tekst til klippet på Youtube, at hun havde troet, at optagelsen måske ville blive set af nogle tusinde.

0 kommentarer
Vis kommentarer