Byggemarkeder hitter på nettet

Det er stadig elektronik, der søges mest på, når det gælder prissammenligninger, men varerne hos byggemarkederne er i hastig fremmarch

E-handel er populært, og mens elektronikforhandlerne har kunnet mærke det længe, så begynder nu også byggemarkederne at komme med. (Foto: Colourbox)
E-handel er populært, og mens elektronikforhandlerne har kunnet mærke det længe, så begynder nu også byggemarkederne at komme med. (Foto: Colourbox)

Det er forår, og dermed skal der ikke kun hives havemøbler frem, der skal også hales byggematerialer ned fra hylderne rundt i landets byggemarkeder. Mere end nogensinde, så er danskerne dog begyndt at gøre det i endnu større grad på nettet.

Det afslører nye tal fra prissammenligningstjenesten Pricerunner.

Et kig på de 50 mest populære webbutikker i første kvartal af 2014 viser, at det er byggemarkederne, der oplever den største vækst.

- Det er tydeligt, at danskerne har fundet ud af, at det er nemt og praktisk at gå i byggemarkedet hjemme ved computeren og få varerne leveret lige til døren, siger direktør hos Pricerunner, Martin Andersen.

Se også: Det bruger kvinder deres tablet til

Byggemarkedernes fremmarch på nettet startede for alvor sidste år, hvor flere af byggemarkedernes netbutikker lå lige uden for top20 over de mest populære. Nu er der tre i top20.

Bedst placeret er det rene onlinebyggemarked byghjemme.dk, der ligger nummer 15.

Plænen skal plejes
Ser man på, hvilke varer, som byggemarkederne har på hylderne, og som der søges mest på hos Pricerunner, så er det ikke så meget gør-det-selv-folket som havefolket, der har travlt online.

Øverst på listen ligger plænelufter/mosfjerner, herefter følger plæneklippere, grill og trampoliner. Vedligeholdelsesfri terrassebrædder runder topfem-listen af.

PlayStation 4 topper
Ser man overordnet på, hvad der er mest populære varer at lave prissammenligning på blandt netbutikker, så er det fortsat elektronikken, der fører feltet klart an. Ser man lige bort fra KitchenAid (nummer 39) og en Bosch opvaskemaskine (nummer 50), så er samtlige varer i top50 elektronik eller computerspil. Mest populær er PlayStation 4.

0 kommentarer
Vis kommentarer