Skandinavisk elektronik-magasin bliver digitalt

Lyd og Billede er det næste magasin, der forsøger at ramme tabletfolket

Fremtidens magasiner kunne meget vel være tabletbaserede. Nu satser det skandinaviske Lyd og Billede også på den digitale platform.
Fremtidens magasiner kunne meget vel være tabletbaserede. Nu satser det skandinaviske Lyd og Billede også på den digitale platform.

Den eksplosive vækst i tablets i Danmark betyder nu, at endnu et digitalt magasin ser dagens lys. Tidligere i år landede et helt nyt digitalt magasin med fokus på streaming de danske tablet-ejere, og nu satser det skandinaviske Lyd og Billede også på den digitale platform. Uden at selskabet bag, Publish, dog samtidig siger farvel til den trykte udgave.

Se også: Nu får tv-streamerne deres eget magasin

– For Publish er det overhovedet ikke begyndelsen på enden for den trykte udgave, men en ny satsning for at nå nye læsere på andre platforme, hvor vi yderligere forstærker grebet om det skandinaviske marked, lyder det fra Tor Aavatsmark, der er daglig leder af Publish.

Ambitionen er at skabe et digitalt magasin, der placerer sig mellem firma, magasiner og hjemmesider. Med fokus på forbrugerelektronik nøjagtigt som tilfældet er med det trykte magasin, og med betragtelige ambitioner.

- Vi er langtfra det første danske magasin om forbrugerelektronik, der nu udkommer digitalt, men det gælder heller ikke altid om at være først. Det gælder om at levere det bedst mulige produkt. Med Lyd & Billede til iPad og Android har vi fået et tredje ben, som giver os en ny måde at formidle og præsentere vores indhold på. Både til gamle og helt nye læsere. Det er vi, i al beskedenhed, ret begejstrede over, siger Peter Gotschalk, redaktør af Lyd & Billede.

Digitaludgaven af magasinet vil adskille sig ved at kunne præsentere flere billeder, supplere med videoindhold og artikler, der først senere kan læses i printudgaven.

Prisen for en aktuel udgivelse bliver markant lavere end papirudgaven, mens ældre udgaver bliver gratis.

0 kommentarer
Vis kommentarer