Nu kommer LG's mini i butikkerne

LG lancerer nu G2 Mini på det nordiske marked. G2 Mini blev vist første gang på Mobile World Congress i Barcelona i februar

Nu er LG G2 mini ude i butikkerne.
Nu er LG G2 mini ude i butikkerne.

LG G2 mini var den første, nye mobil, vi så på Mobile World Congress i Barcelona i februar. Allerede om søndagen lancerede LG deres krympede udgave af den populære topmodel, LG G2, og egentlig var vi lidt skuffede over mini-telefonen, der virkede som lidt af en kedelig affære med sidste års teknologi under skærmen.

LG G2 kom med 2,26 GHz Snapdragon 800 quad-core processor, 2 gigabyte ram, 16 eller 32 gigabyte lager, 13 MP kamera, 4G/LTE samt en virkelig flot 5,2” IPS-skærm med en fuld HD-opløsning på 1920 x 1080 pixel. LG G2 Mini er blevet udstyret med 4,7" IPS-skærm (og er derfor ikke engang særlig 'mini', når det kommer til stykket) med 960 x 540 pixel opløsning. Quad-core processoren er på blot 1,2 GHz, og der er 1 gigabyte ram samt 8 gigabyte lager at boltre sig med.

Læs også: Bluetooth-højttaler til ferieturen fra Denon

Men nu hvor vi har set prisen på LG’s lille ny, så er vi blevet en kende mere positivt stemte. Den vejledende udsalgspris er nemlig på blot 2.290 kroner, og så ser det pludselig ud til, at man får rigtig meget telefon for pengene.

LG G2 mini er i øvrigt den første telefon på markedet med LG’s nye KNOCKcode-teknologi. Der er tale om efterfølgeren til LG’s KnockON-teknologi, som vi har set både på LG G2, LG G Flex og LG G Pad 8.3.

KnockON lader brugeren tænde og slukke for skærmen ved at prikke på skærmen to gange med fingeren, og det er dette princip, som vi også har rost for at være intuitivt og brugervenligt, LG nu tager til næste niveau. KNOCKcode virker også ved, at brugeren prikker eller banker på skærmen, men nu kan man kombinere mellem i alt to og otte bank op til fire forskellige steder på skærmen for på den måde at danne en slags banke-på adgangskode.

Læs også: Installér Windows Phone 8.1 allerede nu

Det giver mange tusinde forskellige kombinationsmuligheder, og selvom vi kun så det demonstreret et par gange, synes vi allerede det virker meget intuitivt.

LG G2 mini kan fra denne uge købes i butikkerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer