Så mange Twitter-brugere har aldrig tweetet

44 procent af alle oprettede konti har aldrig sendt et eneste tweet

Twitters øverste chef, Dick Costolo, gør sit for at holde gang i Twitter. Hans konto har næsten 1,2 millioner følgere, og han har sendt over 7500 tweets. (Foto: AP)
Twitters øverste chef, Dick Costolo, gør sit for at holde gang i Twitter. Hans konto har næsten 1,2 millioner følgere, og han har sendt over 7500 tweets. (Foto: AP)

På papiret har Twitter en solid brugerbase. Faktisk er der lige under en milliard registrerede konti og dermed skulle platformen have et ualmindeligt godt greb i den digitale verdensbefolkning.

Se også: Twitter lancerer nyt Facebook-lignende design

Antallet er dog ikke et udtryk for, at der er en lille milliard brugere. Ud over at dække enkeltpersoner, organisationer og virksomheder, så er der også et ualmindeligt højt antal konti, der aldrig har sendt et eneste tweet.

Det viser tal fra Twopcharts, der registrerer aktiviteten på Twitter. Deres seneste opgørelse, for første kvartal af 2014, afslører, at 433 millioner af de 983 millioner konti aldrig har sendt et eneste tweet.

Af de resterende konti har 236 millioner ikke sendt et eneste tweet inden for de seneste 12 måneder. Kun 125 millioner har været aktive inden for de seneste 30 dage.

Se også: Spejl tager selfie og smider det på twitter

Twitter har ikke forholdt sig til tallene, men de understreger de udfordringer, som topchef Dick Costelo har erkendt Twitter står med. Tilbage i februar lød hans svar på det manglende engagement på Twitter, at man ville forsøge at forbedre platformen.

- Vi har lagt en meget klar plan på tværs af flere dimensioner, som vi vil bruge til at øge interaktionen og engagementet samt gøre det nemmere for et bredere publikum at tilgå Twitter, forstå Twitter hurtigere, sagde han blandt andet i forbindelse med præsentationen af regnskabet for sidste kvartal af 2013.

Se også: Twitter har tabt pusten

Ifølge Twopcharts data, så er der 393 Twitter-konti, der har 0 følgere. 233 millioner konti følger ikke nogen andre konti.

0 kommentarer
Vis kommentarer