TV: Her er de store nyheder i Snapchat

Nu kommer chat og videosamtale til den populære tjeneste

Snapchats hastige fremmarch har lige fået tilføjet ekstra brændstof med et par ganske solide nyheder.

Se også: Ny Facebook-feature: Log ind anonymt

Tjenesten, der benyttes til at sende billeder og video, som bliver slettet kort efter at modtageren har set dem, har således præsenteret nogle ganske solide nyheder på sin blog.

Frem over bliver det muligt at chatte i realtid med sine venner, hvor tekstudvekslingen, helt i Snapchats ånd, bliver slettet, når den er afsluttet. Her ud over bliver det muligt at lave videoopkald, som det kendes fra Skype og FaceTime på Apple-enheder.

Chat-funktionen aktiveres ved at swipe til højre. Hvis begge parter er aktive samtidig dukker muligheden for at starte videosamtale op. Så længe Chat-vinduet er åbent kan man læse beskeder, men når det lukkes, så forsvinder indholdet.

Se også: Sms'en er på retur

Med den markante opdatering stempler Snapchat for alvor ind i konkurrencen om at blive smartphone-brugernes foretrukne kommunikationsredskab. En konkurrence, som også tæller adskillige store aktører som Facebook og Apple.

Ud over at udvide samtale-mulighederne ganske markant, har Snapchat også internt oprustet i sin sikkerhedsafdeling, hvor man har hentet Jad Butros ind fra Google. Han har får ansvar for informationssikkerhed, der har været et fokusområde siden et større sikkerhedsbrist hos Snapchat hen over jul og nytår.

Se også: Nye problemer for Snapchat

0 kommentarer
Vis kommentarer