Lille Carter får nettet til at gå bananas

Der skal nogle gang ualmindeligt lidt til, før internettets kreative hoveder går i selvsving

Det kræver ikke nødvendigvis et stort budget og lange overvejelser at bringe internettet i svingninger. Ofte kræver det ganske få ingredienser og en god portion timing, hvilket nu er tilfældet for drengen Carter, der - uden at vide det - satte gang i heftig aktivitet på Reddit, da han gik ind til naboen og bad om en banan.

Carter fik sin banan, og mens hans spiste den uden for nabohuset, valgte naboen at tage et billede af ham.

(Foto: Reddit/ @theon211)

Billedet dukkede op på Reddit, og så kunne det være sluttet der.

Det gjorde det ikke.

Billedet af den meget cool-udseendede knægt med solbriller og banan gik lige ind hos de tusindvis af Reddit- og Imgur-brugere, der siden i søndags har været i gang med adskillige kreative redigeringsprojekter med Carter i hovedrollen.

Se også: TV: Dette katastrofe-twerk er årets største, virale hit

Det oprindelige billede på Reddit, der kun lød den beskedne beskrivelse 'This is Carter. He knocked on my door to ask if he could have a banana then left', er set knapt to millioner gange, men oven i kommer en massiv mængde manipulerede billeder med den bananspisende dreng. Det bringer det samlede antal visninger af Carter op i adskillige millioner. Foruden omtale på blogs og i medier, såsom Buzzfeed, The Loop, Mashable og hermed også en tur omkring Ekstra Bladet.

Sideløbende strides der om, hvem der egentligt har taget det oprindelige billede. Reddit-brugeren obviously_not_a_fish mener således, at det er hans kammerat Jon, der i første omgang har taget billedet og delt det på Twitter. Beviset skulle blandt andet være dette billede af Jon og Carter, som han efterfølgende har delt på Reddit.

Uanset er Carter forlængst sikret sine 15 minutters berømmelse ...

(Foto: Reddit/ @drocm)

(Foto: Reddit/ @CAUK)

Need for banana - Staring Carter (Foto: Imgur/ @CheeseJuggernaut)

Carter on the Moon (Foto: Imgur/ @WeirdyCat)

The little one that knocks (Foto: Reddit/ @CokaYoda)

Se flere billeder her og her.

0 kommentarer
Vis kommentarer