TV: Ørehænger? Sådan har du aldrig fået en Apple-præsentation før

I stedet for at kæmpe dig gennem mere end to timers sceneoptræden, kan du nøjes med godt tre minutters musikalsk gennemgang af de vigtigste pointer fra mandagens afsløring af nye tiltag fra Apple

Det var formentligt kun de mest inkarnerede Apple-fans, der i aftes fulgte de mere end to timers sceneoptræden af Apples topfolk ved Worldwide Developers Conference i San Francisco, og nu hvor katten er ude af sækken om nyt styresystem til iOS og OS X samt et nyt programmeringssprog, så skal der virkelig engagement til for at gense hele seancen, når den dukker op i en video på nettet.

Mindre kan også gøre det, og Techcrunch har spottet, at musikeren Jonathan Mann ikke bare har barberet det hele ned til godt tre minutters gennemgang af de vigtigste pointer, han præsenterer det også i en sang. Hør den i tv-klippet over artiklen.

Se også: Her er de 'hemmelige' nyheder i iOS 8

Koblingen mellem en let omgang popmusik og en Apple-præsentation ligger muligvis ikke lige til højrebenet, men Jonathan Mann gør sit for at det skal lykkes og lever dermed op til sit eget mantra om 'songs in unexpected places'.

Tiden må vise om det rækker så langt, at alle kommer til at synge 'swipe that e-mail down, down, swipe that e-mail down' hen over sommeren.

Se også: Her er nyhederne i iOS 8

0 kommentarer
Vis kommentarer