Netflix scorer ny stor filmaftale

Netflix har indgået aftale med Sony Pictures Animation - i første omgang til glæde for de amerikanske kunder

'Det regner med frikadeller 2' er en af de titler, som Netflix-kunderne får adgang til i år efter at Netflix har indgået aftale med  Sony Pictures Animation. (Foto: AP/ Sony Pictures Animation)
'Det regner med frikadeller 2' er en af de titler, som Netflix-kunderne får adgang til i år efter at Netflix har indgået aftale med Sony Pictures Animation. (Foto: AP/ Sony Pictures Animation)

Det var tilsyneladende ikke helt uden tyngde, da David Wells, Chief financial officer hos Netflix, tidligere på ugen lovede nyere og bedre indhold på Netflix. I hvert fald har streamingtjenesten nu indgået aftale med Sony Pictures Animation, der står bag animationsfilm som 'Hotel Transylvania', 'Det regner med frikadeller' og 'Smølferne'.

Der er ikke oplyst detaljer om økonomi eller længde på aftalen, men i en fælles pressemeddelelse kaldes det en 'flerårig aftale'. I første omgang betyder det, at 'Det regner med frikadeller 2' og 'Smølferne 2' kommer ud til Netflix-brugerne i løbet af i år. I første omgang til det amerikanske publikum, så skal du se med kræver det altså at du benytter den amerikanske Netflix-platform.

'Hunger Games' er både en del af udvalget i det britiske og amerikanske Netflix. Filmen er ikke i det danske Netflix, men det gør intet, når man bare kan lade, som om man er i USA. (Screendump fra Netflix) Tips og guides Gratis og lovligt: Sådan får du amerikansk Netflix

Sony har allerede en indholdsaftale med Starz, der løber til 2021, men den omhandler ikke animationsfilmene.

For Netflix understreger det selskabets øgede fokus på et yngre publikum. Der er således allerede indgået aftale med Pixar, Disney og DreamWorks. Sidstnævnte kommer blandt andet til at resultere i eksklusive Netflix-serier.

Se også: Godt nyt til børnene: Netflix klar med nye serier fra DreamWorks

0 kommentarer
Vis kommentarer