Nu kommer # til Facebook

Facebook går Twitter i bedene vil gøre det muligt at bruge hashtags til at søge efter samtaler på det sociale netværk

Facebook vil gøre det muligt at søge på samtaler og emner ved at bruge # (Foto: Jeppe Christensen)
Facebook vil gøre det muligt at søge på samtaler og emner ved at bruge # (Foto: Jeppe Christensen)

Hashtagget, #, er blevet gjort verdenskendt af Twitter, hvor det bruges til at kategorisere og organisere de superkorte samtaler på maksimalt 140 tegn.

Ærkefjenderne hos Facebook eksperimenterer i øjeblikket med hashtagget, og undersøger hvordan det kan bruges til at finde samtaler og statusopdateringer om givet emne. Det rapporterer The Wall Street Journal.

Billedtjenesten Instagram, som Facebook købte sidste år, bruger hashtags til at kategorisere fotos, og det antages at Facebook prøver at integrere de to tjenester.

LÆS OGSÅ:Nu ændrer Facebook sig

Facebook har fornyeligt lanceret en ny søgefunktion, og er også på vej med et spritnyt design, der blandt andet er baseret på større fotos.

Ifølge The Wall Street Journal prøver Facebook at få folk til at bruge mere tid på det sociale netværk, så de til gengæld kan vise flere reklamer og sponsoreret indhold.

Facebook hev sidste år over 20 milliarder kroner ind i annonceindtjening mens Twitter måtte nøjes med cirka tre milliarder kroner. Facebook har over en milliard aktive brugere, mens Twitter kan prale af over 500 millioner brugere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere