Vi hader når Facebook er grisk

Det sociale netværk er for alvor ved at udvikle sig til en pengemaskine - men brugernes svar til Facebook er klart, mener anerkendt blogger: Nej tak

Facebook lovede brugerne gratis oplevelser - men er i stedet ved at udvikle sig til en (endnu større) pengemaskine. (Foto: Paul Sakuma)
Facebook lovede brugerne gratis oplevelser - men er i stedet ved at udvikle sig til en (endnu større) pengemaskine. (Foto: Paul Sakuma)

Blogger: Facebook er på forkert kurs
Facebook har badet sig i succes de seneste år. Og noget mere i giftige kommentarer de seneste 12 måneder.

Et kostbart salg af aktier har sat ekstra pres på Mark Zuckerbergs sociale maskine: Der skal tjenes penge - mange penge - hjem til aktionærerne.

Deres pengemaskine presser brugerne...

Men der er kun en part til at betale: Brugerne. Både, når Facebook tager penge for at vise dine updates frem - og skjuler alle os, der intet betaler. Eller når vi spammes med annoncer fra firmaer, der er lige så tvivlsomme, som en elefant i en gummibåd.

Ifølge den amerikanske blogger Carol Kopp så har Facebook et alvorligt problem. Deres pengemaskine presser simpelthen brugerne så meget, at vi ender med at sige fra - eller helt lukke ned for Facebook.

Hvad mener du? Deltag i debatten under artiklen!

LÆS OGSÅ:

Se også: Ny iPad om en måned - og iPhone til august

Ny Galaxy S4: Ingen metalkrop - men øjenkontrol
14. marts præsenterer Samsung sin seneste Galaxy-model, S4. Allerede nu tyder meget på, at telefonens helt store nyhed er, at den kan styres mere avanceret end nogensinde før - med øjnene.

Derimod er det fortsat plastik, som præger telefonens design, forudser hjemmesiden CNET.com her i deres gætterier om den kommende lancering. ekstrabladet.dk er naturligvis med i New York, når Galaxy S4 præsenteres:

LÆS OGSÅ

Se også: Apples iWatch kommer i år

Nu vil Google være Spotify
Konkurrencen om at sælge musik - via streaming - skærpes snart. Google vil nemlig ind på det attraktive marked, fortæller Comon.dk.

Og Google har mindst to stærke kort på hånden: Videotjenesten YouTube og operativsystemet til mobiler, Android. Begge giver nemlig adgang til mere end en milliard potentielle musikkunder.

IT-nyheder fra tidligere i dag:

Så meget bliver du set på Facebook
Er 33 procent meget - eller lidt?

Det er i hvert fald så mange af dine venner, du nogenlunde kan regne med ser, hvad du skriver på Facebook, fortæller New York Times.

En gruppe af forskere har analyseret flere end 220.000 konti hos Facebook.

Resulatet er, at 1/3 af vennerne ser med, hver gang du lægger noget online. Og du er samlet set i kontakt med godt 3/4 af dine venner i løbet af en måned.

DOKUMENTATION: Her er forskernes rapport

Er 33 procent så meget?

Ja, ifølge de Facebook-brugere, som forskerne har talt med, så undervurderer mange faktisk, hvor tit vennerne ser med.

Nu ved du det i hvert fald!

APPLE:

Se også: Apple: Sælg iPhones - eller bliv fyret

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere