Instagram-kameraet som printer billeder

Indtil videre har Instagram-kameraet bare været et festligt indslag, men nu skal det sættes i produktion med 3G og indbygget printer

Hvis man skal tro Socialmatic, og det skal man – det er trods alt dem, der er kommet med ideen – bliver kameraet en realitet om nogle måneder, skriver magasinet Lyd og Billede.

Kameraet, som har fået formfaktoren som app-ikonet Instagram bruger, kører på Android operativsystem og har indbygget 3G-støtte, således at man kan uploade billeder på Facebook eller Instagram via mobilnettet.

LÆS OGSÅ: Go + Play bliver trådløs

Det skal produceres af Polaroid, vist nok, og får en indbygget printer, som kan lave fysiske kopier af dine billeder.

På bagsiden sidder en 4,3-tommers touchscreen, og indbygget er 16 eller 32 GB lagringshukommelse, men man kan udvide med et SD-kort, når man behøver mere plads.

LÆS OGSÅ: Spotify i bilstereoen

Det skal også have LED-blitz, optis k zoom og kommer i en wi-fi og Bluetooth-variant uden 3G, for de der klarer sig med et trådløst netværk.

Flere IT-nyheder fra Lyd og Billede:

Se også: Nu rykker HBO: Mere indhold - og 'airplay light'Se også: HD i +kvalitet: Sony laver ny filmtjenesteSe også: Nu kan du bruge Photoshop på mobilenSe også: Kæmpe test: Fire stjerner til Samsungs Windows-telefonSe også: Nu må robotter passe dig på sygehuset

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere