Betal til Facebook - eller bliv usynlig

Selv om mange følger dig på Facebook, så er det ikke længere garanti for at få opmærksomhed

Journalisten Nick Bilton har næsten 400.000 følgere på Facebook. Alligevel opdager mange af dem ikke, når han laver opdateringer - han har nemlig ikke betalt Facebook. Og så bliver han og andre brugere nærmest et 'spøgelse' på tjenesten.
Journalisten Nick Bilton har næsten 400.000 følgere på Facebook. Alligevel opdager mange af dem ikke, når han laver opdateringer - han har nemlig ikke betalt Facebook. Og så bliver han og andre brugere nærmest et 'spøgelse' på tjenesten.

Facebook undertrykker gratis opslag
Det er næsten som i de bedste gangsterfilm: Vi har et godt tilbud til dig...

Netop sådan er Facebook begyndt at opføre sig, efter det sociale netværk har givet brugerne 'mulighed' for at betale for at få fremhævet deres opslag.

For pengemaskinen skal jo fodres - og derfor oplever selv brugere, der har flere 100.000 følgere (abonnementer), at deres opslag slet ikke følges så meget som før.

Det gælder blandt andre journalisten Nick Bilton fra New York Times.

Tidligere kunne hans opslag om en nyhed godt få flere 100 likes på Facebook - og forståeligt nok. Manden har næsten 400.000 abonnementer. Men nu er interessen nærmest gået i nul, efter Facebook er begyndt at tage penge for at fremhæve opslag.

Forklaringen er ganske enkelt den, at hvis du ikke betaler Facebook, så skal du ikke regne med, at dine venner - eller følgere - faktisk ser, hvad du har skrevet.

Hvem sagde afpresning?

27 gratis spil til iPad
Du burde betale for disse spil, mener IT-sitet CNET.com - alligevel er de gratis. Se hvilke 27 iPad spil som sitet har fundet frem til.

Pas altid på med gratis spil...

Men pas altid på med gratis spil - nogle gange 'gemmer' regningen sig inde i spillet, når du pludselig skal betale for at spille videre. Så er du advaret!

Nu bliver Instagram til et rigtigt kamera
Mange brugere har stor fornøjelse af billedtjenesten Instagram, der nemt giver mulighed for at optage, redigere og dele billeder.

Men nu flytter ideen bag tjeneste ud i et 'ægte' kamera. Se her hvordan:

IT-nyheder fra i aftes:

Alvorlig sag om hacking
En af verdens mest brugte tjenester til at gemme dokumenter og private noter, Evernote, har været udsat for et alvorligt angreb af hackere.

Sagen er så alvor, at de op mod 50 millioner kunder nu tvinges til at ændre deres password.

Ifølge en besked fra Evernote er det angiveligt lykkedes hackerne at få adgang til så personlige oplysninger som kundernes brugernavne og password.

APPLE:

Se også: Apple: Sælg iPhones - eller bliv fyret

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere