TechNyt: Er Galaxy S4 værd at vente på?

Ja - eller måske, mener internationalt IT-site - læs deres begrundelser her

Galaxy S3 fra Samsung får snart en opfølger kaldet S4. (PR-foto)
Galaxy S3 fra Samsung får snart en opfølger kaldet S4. (PR-foto)

Vent på det bedste - eller spar på forgængeren?
14. marts bliver den næste Galaxy-model fra Samsung lanceret. Navnet er Galaxy S4 - og nyheden får allerede nu kunder til at overveje: Skal jeg vente eller købe 'forgængeren' Galaxy S3? Ifølge det anerkendte IT-website CNET.com er svaret et 'tjaaah'.

MAJ 2012:

Se også: EB i London: Her er Samsungs nye Galaxy S3

Fordelen ved at vente er: Bedre kamera, hurtigere processor, det nyeste hardware, måske nyt design?

Fordelen ved at vælge Galaxy S3 i stedet: Den gamle model bliver kun billigere og billigere, jo tættere vi kommer på lanceringen 14. marts. Og Galaxy S3 er fortsat en fremragende telefon - det er vi også enige i!

IT-nyheder fra i eftermiddag:

Analog blyant er teknisk snedig
Jeg indrømmer med det samme, at der er langt til smartphones og avancerede kameraer. Alligevel er ideen her en gadget af de sjovere, som jeg har set: Du tager en blyant, bruger den - og planter herefter 'resterne' i lidt jord. Og vupti så har du efter nogle få uger en nytteplante som for eksempel basilikum eller dild. Læs mere om den spirende blyant med navnet 'Sprout' her.

Først Apple - nu Android
Danske Libratone har i dag lagt en gratis app ud til brugere af Android-telefoner. Tidligere har man kunne få en Libratone-app til iOS (fx. iPhone/iPad), men brugere af nyere Android-telefoner får nu mulighed for meget detaljeret at styre deres Libratone-højttalere mobilt.

IT-nyheder fra i morges:

Verden vil bedrages - og bliver det
Hvad sker der, hvis man bruger sit tekniske talent, leger lidt med noget vand, en gris og en ged? Klipper det hele sammen som en video og lægger skidtet på nettet?

Tjaah, resultatet kan ses i klippet her:

- og det er da også en gribende video, der blandt andet fik hjemlige Politiken til at gøre videoen til sin egen og fortælle 'historien' under overskriften 'Heroisk gris redder gedekid fra druknedøden'.

Men nu kan New York Times fortælle, at historien er falsk. Og som det også tidligere er sket i Danmark - fx. da DR's komikere fik flere medier til at hoppe på historien om en natklub kun for smukke mennesker - så er grise-videoen fra et tv-program, der forsøger at teste, hvor nemt det er at få falsk, gratis marketing.

I videoen herunder kan du se, hvordan den falske video - der indtil i dag er set af syv millioner - faktisk blev optaget:

Video: Sådan er Jabras nye hovedtelefoner
John G. fra Mobilsiden.dk har prøvet de nye Revo-hovedtelefoner fra Jabra. I videoen herunder kan du se, hvad han tænker om dem - og du kan læse hans artikel her. Læs også anmeldelsen fra magasinet Lyd og Billede.

Styr mobilen med øjnene
Hvorfor bruge fingrene, når du kan bruge øjnene til at styre din mobil? Sådan er ideen bag en dansk opfindelse, der netop nu vises frem under den store mobilmesse i Barcelona. Magasinet Lyd og Billede har 'kigget' på nyheden.

Video: De fedeste kameraer lige nu
Hjemmesiden CNET.com har lavet en ret vild test af nogle af de fedeste kameraer, man kan købe lige nu. Blandt andet Samsungs Android-kamera, Samsung Galaxy Camera. Og testet aktionkameraet GoPro Hero 3 op mod konkurrenterne:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere