Apple-boss imod at sagsøge Samsung

Tim Cook var aldrig meget for at erklære atomkrig mod Samsung og firmaets Android-baserede gadgets, men blev sat på plads af Steve Jobs

Apples direktør, Tim Cook, har aldrig brudt sig om patentkrigen mod Samsung. (Foto: AllThingsD)
Apples direktør, Tim Cook, har aldrig brudt sig om patentkrigen mod Samsung. (Foto: AllThingsD)

Apples direktør, Tim Cook, siger at han ikke bryder sig om patenttvister, og hvis vi skal tro denne længere historie fra Reuters, så er der rent faktisk noget om snakken.

Reuters rapporterer om det komplicerede forhold mellem Apple og Samsung, og citerer unavngivne kilder, der fortæller at Tim Cook aldrig var meget for at gå i krig med den koreanske elektronikgigant.

LÆS OGSÅ:Avis: Apple på vej med smartur

Mens Steve Jobs var i live og sad i direktørstolen, så var Tim Cook ansvarlig for at håndtere Apples forsyningskæde, og han optimerede den i sådan en grad, at Apple i dag er i stand til at annoncere, lancere og levere millionvis af iPhones, iPads og iPods på kort tid.

Taget i betragtning, at Samsung til stadighed er Apples største leverandør af elektronisk indmad, så synes det naturligt, at han var imod ideen om at kaste sig ud i brutal og langstrakt patentkrig.

LÆS OGSÅ:Samsung lancerer Galaxy S IV 15. marts

Ikke desto mindre, så fik Steve Jobs sin vilje, og Apple gik i gang med sin atomkrig mod blandt andet HTC, Motorola og Samsung. Det er dog sagerne mod sidstnævnte, der har fået mest opmærksomhed, men det er endnu ikke lykkedes Apple at få hevet Samsungs smartphones og tablets permanent ned fra hylderne.

Skal vi tro Reuters, så vil Apple med Tim Cook i spidsen sandsynligvis forsøge at indgå en eller anden form for fredsaftale med Samsung.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere