Her er verdensmesteren i internet

Hong Kong og Sydkorea placerer sig aldeles fornuftigt i kampen om verdens hurtigste land - på nettet

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Der er en rigtig god chance for, at eventuelle borgere fra Hong Kong med hang til ekstrabladet.dk allerede har læst denne artikel.

Ifølge den spritnye State of the Internet-report fra Akamai Technologies er befolkningen i byen nemlig begunstiget med verdens hurtigste internet.

Hele 54,1 megabyte i sekundet (Mbps) blev tophastigheden målt til blandt landets mange internetbrugere, og det er væsentligt mere end Sydkorea, der indtager andenpladsen med 48.8 Mbps, og Japan, der må nøjes med 42,2 Mbps.

Læs også: Se også: Her risikerer internettet at gå i stå Her risikerer internettet at gå i stå

Også i forhold til den gennemsnitlige hastighed blandt borgerne ligger Hong Kong pænt på en tredjeplads med 9,0 Mbps. Øverst i denne kategori ligger dog sydkoreanerne, der i gennemsnit kan prale med at downloade 14,7 megabyte i sekundet. På andenpladsen finder man Japan med 10,5 Mbps.

Rapporten viser også, at langt, langt de fleste cyberangreb har deres udspring i Kina. Hele 33 procent - eller hver tredje - af hackerforsøgene på verdensplan stammer således fra verdens folkerigeste nation, hvor det 'kun' er 13 procent, der stammer fra USA på andenpladsen.

Rapporten fra Akamai Technologies bliver udgivet en gang i kvartalet, og baserer sig på informationer fra 680 millioner unikke IP-adresser.

0 kommentarer
Vis kommentarer