Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nu kommer iTunes 11

Den har været forsinket på grund af tekniske problemer, men nu lander den, lover Apple

ITunes11 skulle egentlig være kommet i oktober - men nu er den på vej. (PR-foto)
ITunes11 skulle egentlig være kommet i oktober - men nu er den på vej. (PR-foto)

iTunes 11 skulle være kommet i oktober måned, men Apple annoncerede i slutningen af oktober, at den nye version af musikafspilleren og -onlinebutikken først ville komme i slutningen af november. Den nye iTunes-udgave byder på en helt ny brugerflade, en ny MiniPlayer, forbedret synkronisering af indhold via iCloud samt andre nye funktioner.

Læs også: Den nye iMac kommer i dag

Den forbedrede iCloud-integration betyder blandt andet, at alle indkøb (musik, film, tv-serier) registreres i skyen og herefter kan hentes ned på alle dine enheder – iPod touch, iPhone, iPad, PC og Mac – uanset på hvilken enhed man har købt det pågældende indhold. Desuden husker iCloud også hvor langt, man er nået i en bestemt film eller afsnit af en tv-serie, så man kan starte præcis, hvor man sluttede, selvom man ser videre på en anden enhed.

Læs også: Her er Windows Phone 7.8

I et interview med Wall Street Journal afslører en af Apples vicedirektører, Eddy Cue, nu, at iTunes 11 blev forsinket på grund af tekniske problemer, men at programmet vil blive klar måske allerede i dag, torsdag. Cue har fået en central rolle i Apple. Han har overtaget ansvaret for Apple Maps, efter at en ufærdig version af kortet udløste en mindre skandale efter lanceringen af iOS 6, og så er han manden bag centrale Apple-successer som netop iTunes, men også App Store, iBooks og iCloud.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen