Beep 2012: Stem om årets gadget

Du kan være med til at finde Årets Gadget 2012. Stem her

Den 18. november kåres landets bedste gadgets på Beep-messen - Danmarks største forbrugerelektronikmesse - i Bella Center, og Ekstra Bladet er med.

På messen kåres blandt meget andet de fedeste fladskærme, smartphones, tablets, gadgets, spil og apps. Fra 1. november og frem til messen vil du her på ekstrabladet.dk kunne se de nominerede i de forskellige kategorier og se, hvordan du kan stemme på din favorit.

Vinderen i hver kategori kåres på Beep 2012. Offentliggørelsen af de bedste produkter sker søndag d. 18. november kl. 13 på messen. Her vil arrangørerne uddele priser til årets vindere i alle kategorier.

Dagens nominerede
Her kan du læse om de tre nominerede til Årets Gadget 2012, nomineret af Beep:

Nexus 7
Google har længe været bagud på point på tablet-fronten, men Nexus 7 ændrede alt. Den kom ind fra højre og på trods af en anderledes størrelse, gjorde den sig positivt bemærket. Ikke mindst på grund af prisen, der er yderst venlig. Den var endda med til at få Apple til at skode sine gamle principper og lancere en konkurrent i form af iPad mini.

MacBook Pro Retina
Med et tyndt design og en hurtig indmad er MacBook Pro en af de helt store produkter, når det kommer til den daglige brug. Sammen med den nye Retina-opløsning på skærmen er det svært at tage øjne fra maskinen.

PS Vita
Spillekonsollen, der kom ud i begyndelsen af året, mangler stadig at overbevise os 100 procent på spilfronten, men featuremæssigt er den uovertruffen. Touch både på front og bagside sammen med nye tanker på, hvordan spillene kan forbedres, gør, at nomineringen kommer helt af sig selv.Sådan stemmer du:

SMS og STEM – Årets gadget

a. Nexus 7

b. MacBook Pro Retina

c. PS Vita

SMS til 1272 'EB gadget' + stemme efterfulgt af navn og adresse.

--------------------

Eksempel: EB gadget A, Anna Anderson, Sverigesgade 2, 9800 Hjørring

Det koster 1 kr. for hver sms-stemme, du sender.

Afstemningen er åben frem til 18. november kl.13.00 hvor alle stemmer opgøres og priserne til vinderne uddeles ved Beep Messen 2012.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen