Beep 2012: Stem om årets bedste bilgadget

Du kan være med til at finde Bedste Bilgadget 2012. Stem her

Den 18. november kåres landets bedste gadgets på Beep-messen - Danmarks største forbrugerelektronikmesse - i Bella Center, og Ekstra Bladet er med.

På messen kåres blandt meget andet de fedeste fladskærme, smartphones, tablets, gadgets, spil og apps. Fra 1. november og frem til messen vil du her på ekstrabladet.dk kunne se de nominerede i de forskellige kategorier og se, hvordan du kan stemme på din favorit.

Vinderen i hver kategori kåres på Beep 2012. Offentliggørelsen af de bedste produkter sker søndag d. 18. november kl. 13 på messen. Her vil arrangørerne uddele priser til årets vindere i alle kategorier.

Dagens nominerede
Her kan du læse om de tre nominerede til Bedste Bilgadget 2012, nomineret af Bil Magasinet:

Garmin
Her får du ikke blot en GPS med hele Garmins udstyrspakke, stemmestyring og intelligent trafikhjælp, du får også muligheden for at tilslutte din Android-telefon og på den måde udnytte smartphones muligheder.

Pioneer
En app-radio lyder næsten for smart til at være ægte, men den er god nok. Selv om Pioneer stadig savner de gode og rigtige apps, så er mulighederne langt større end de almindelige bilradioer og hvor underligt tilfredsstillende er det ikke at kunne lave en Facebook-statusopdatering direkte fra bilradioen…

Parrot Minikit
Et oplagt valg til den håndfrie løsning, der gør det muligt at tage og foretage opkald ved hjæp af stemmen. Med muligheden for flere mobiler tilknyttet via Bluetooth, kan man endda holde styr på både arbejds- og privat-mobilen. Har samtidig en pris, hvor de fleste kan være med.Sådan stemmer du:

SMS og STEM - Bedste bilgadget

a. Garmin

b. Pioneer

c. Parrot Minikit

SMS til 1272 'EB bil' + stemme efterfulgt af navn og adresse.

--------------------

Eksempel: EB bil A, Anna Anderson, Sverigesgade 2, 9800 Hjørring

Det koster 1 kr. for hver sms-stemme, du sender.

Afstemningen er åben frem til 18. november kl.13.00 hvor alle stemmer opgøres og priserne til vinderne uddeles ved Beep Messen 2012.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen