Beep 2012: Stem om årets bedste danske gadget

Du kan være med til at finde Bedste Danske Gadget 2012. Stem her

Den 18. november kåres landets bedste gadgets på Beep-messen - Danmarks største forbrugerelektronikmesse - i Bella Center, og Ekstra Bladet er med.

På messen kåres blandt meget andet de fedeste fladskærme, smartphones, tablets, gadgets, spil og apps. Fra 1. november og frem til messen vil du her på ekstrabladet.dk kunne se de nominerede i de forskellige kategorier og se, hvordan du kan stemme på din favorit.

Vinderen i hver kategori kåres på Beep 2012. Offentliggørelsen af de bedste produkter sker søndag d. 18. november kl. 13 på messen. Her vil arrangørerne uddele priser til årets vindere i alle kategorier.

Dagens nominerede

Her kan du læse om dagens nominerede i kategorien Bedste Danske Gadget 2012, nomineret af Børsen:

B&O Beolit 12
Nomineres for Bang & Olufsens fortsatte bestræbelser på at flytte sine lydprodukter fra det traditionelt lukkede Beolink-miljø i retning mod dagens mest udbredte lyttesituationer.

Dali Epicon 6
Nomineres for at gå mod strømmen af mobile lytteprodukter og virksomhedens eget discount-agtige ry og udvikle en serie af højkvalitets-højttalere, som leverer kvalitetslyd til den krævende lytter, der foragter mp3-filer.

Libratone Zipp
Nomineres for evnen til at håndtere lyd i let transportabel form og samtidig opretholde en høj lydkvalitet, de begrænsede dimensioner taget i betragtning.Sådan stemmer du:

SMS og STEM – Bedste danske gadget

a. B&O Beolit 12

b. Dali Epicon 6

c. Libratone Zipp

SMS til 1272 'EB danske' + stemme efterfulgt af navn og adresse.

--------------------

Eksempel: EB danske A, Anna Anderson, Sverigesgade 2, 9800 Hjørring

Det koster 1 kr. for hver sms-stemme, du sender.

Afstemningen er åben frem til 18. november kl.13.00 hvor alle stemmer opgøres og priserne til vinderne uddeles ved Beep Messen 2012.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen