Beep 2012: Stem om årets bedste sportsgadget

Du kan være med til at finde Bedste Sportsgadget 2012. Stem her

Den 18. november kåres landets bedste gadgets på Beep-messen - Danmarks største forbrugerelektronikmesse - i Bella Center, og Ekstra Bladet er med.

På messen kåres blandt meget andet de fedeste fladskærme, smartphones, tablets, gadgets, spil og apps. Fra 1. november og frem til messen vil du her på ekstrabladet.dk kunne se de nominerede i de forskellige kategorier og se, hvordan du kan stemme på din favorit.

Vinderen i hver kategori kåres på Beep 2012. Offentliggørelsen af de bedste produkter sker søndag d. 18. november kl. 13 på messen. Her vil arrangørerne uddele priser til årets vindere i alle kategorier.

Dagens nominerede
Her kan du læse om de tre nominerede til Bedste Sportsgadget 2012, nomineret af I Form/Aktiv Træning:

Bose SEI2i
Bose kommer med deres nyudviklede vand- og svedafvisende In-ear headset SEI2i sjældent smukt i mål. Lyden er formidabel. Og takket være den unikke kombination af siliconeøreprop og -snegl sidder SEI2i fantastisk godt.

Suunto Ambit Black
Markedets mest kompentente GPS-ur til aktive outdoor freaks lige nu. Designet er knivskarpt, og en blød gummirem og rund urkasse gør, at Ambit trods sine fyldige dimensioner opleves som ganske let og sagtens kan bæres som ur i hverdagen.

Garmin FR10
Hvor langt og hvor hurtigt? Det er de helt centrale spørgsmål for mange løbere og præcis dem, Garmin med deres ForeRunner10 giver svar på. Uret er det billigste GPS-ur på markedet og det første til under 1.000 kr. Alligevel rummer uret kvaliteter, man ellers kun finder i væsentligt dyrere ure.Sådan stemmer du:

SMS og STEM - Bedste sportsgadget

a. Bose inear headset SEI2i – til iPhone

b. Suunto Ambit Black

c. Garmin FR10

SMS til 1272 'EB sport' + stemme efterfulgt af navn og adresse.

--------------------

Eksempel: EB sport A, Anna Anderson, Sverigesgade 2, 9800 Hjørring

Det koster 1 kr. for hver sms-stemme, du sender.

Afstemningen er åben frem til 18. november kl.13.00 hvor alle stemmer opgøres og priserne til vinderne uddeles ved Beep Messen 2012.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen