Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Det nye sort afsløret: Googlebrillerne

For freaks eller for fedt? Google vil putte en minicomputer i dine briller

- Jasper, min søn og mig.

Med disse ord og et tilhørende foto skabte Sebastian Thrun opstandelse på det sociale netværk Google+. Billedet viser en dreng, der hænger i armene og får en ordentlig svingom - men det specielle er, at billedet er med de briller som Sebastian Thrun har på.

Thrun arbejder i det lettere mystiske Google X, hvor fremtidens services og Google gadgets bliver udviklet. Blandt andet Googlebrillerne.

Brilletesten er begyndt
Flere tusind har kommenteret fotoet som viser, at Google er begyndt at teste deres brilleprojekt ude blandt levende mennesker.

Rygterne om Googles brilleprojektet har svirret i månedsvis - og for en lille måned siden lancerede de en video, som viser, hvordan brillerne en gang i fremtiden vil virke.

Brillerne er langt mere end blot et smart kamera - det er en computer, som viser informationer for dig mens du er på farten. Mange af de informationern man i dag får på mobiltelefonen vil brillerne kunne give dig.

Ingen Googlebriller i år
Siden videoen kom ud har det bølget frem og tilbage med rygter om projektet - ligefra at det hele var en fed løgn til, at briller snart var i handlen.

Det synes muligt at fastslå, at brillerne ikke udkommer i år. Ligesom de heller ikke kommer til at kunne alt det, som de kan i videoen når de udkommer.

Men de er på vej. Det viser Sebastian Thruns foto af den flyvende Jasper.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen