Sonys nye tablet holder ikke vand

Det er blot få uger siden, Sony præsenterede den nye Android-baserede Xperia Tablet S. Men nu oplever teknologi-giganten problemer med tablet-computeren. Den holder ikke vand.

Og det skulle ellers være en af denne tablet-computers mange fortrin. Ved lanceringen i slutningen af august måned blev der således gjort en del ud af, at Xperia Tablet S kunne tåle at blive våd, selvom Sony dog understregede, at den ikke kunne tåle at komme under vand. Den skulle kunne klare vandsprøjt såsom regn – hverken mere eller mindre.

Læs også: Helt tæt på Sony Xperia Tablet S

Men nu lader det altså til, at selv vandsprøjt er for meget for den nye tablet, skriver Reuters. På grund af en produktionsfejl – nemlig mellemrummet mellem skærm og ramme – trænger der alligevel vand ind til elektronikken, og derfor har Sony stoppet alle forsendelser fra Asien af Xperia Tablet S, indtil de har skaffet sig overblik over situationen – herunder hvilke serienumre, der kan være berørt af fejlen. Det er endnu ikke sikkert, om tablets solgt på det danske marked er blandt de berørte enheder.

Læs også: Bose-propper til aktive

Har man allerede købt en af de defekte tablet-computere, lover Sony, at man kan få repareret fejlen. Det skulle indtil videre dreje sig om cirka 100.000 enheder.

Sonys supportside kan du læse mere om problemerne med Sony Xperia Tablet S.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen