Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Tyveri af Apple-produkter stiger med 40%

Det kan godt være, at salgstal på 5 millioner iPhone 5 skuffer børsspekulanterne, men en anden samfundsgruppe er loyale over for Apple, nemlig de kriminelle!

En statistik fra politiet i den amerikanske storby, New York, viser, at antallet af tyverier af Apple-produkter er steget nærmest eksplosivt i år i forhold til sidste år. Hertil kommer, at Apple-tyverierne stiger langt kraftigere end nogen anden kriminalitetstype, afslører New York Police Department (NYPD).

Således blev der i år i tiden mellem 1. januar og 23. september anmeldt intet mindre end 11.447 tyverier af Apple-produkter. Dette tal er hele 40% større end det tilsvarende tal fra samme tidsrum sidste år. Til sammenligning er den samlede kriminalitetsrate i New York kun steget med 4% fra sidste år til i år.

Læs også: 25 milliarder downloads fra Google Play

I alt har NYPD registreret 79.000 anmeldte forbrydelser i den nævnte periode her i 2012, men det tæller alt lige fra mord, røveri og voldtægt til bedrageri og simple tyverier. Apple-tyverier udgør hele 14% af samtlige anmeldte forbrydelser.

NYPD blev tidligere i år udstyret med teknologi – formentlig baseret på Apple-ID og Find my iPhone – som hjælper betjentene med at finde stjålne Apple produkter.

Læs også: Alt dette er galt med iPhone 5

Ved mindat blev den nye Iphone 5 frigivet i danske butikker. Flere havde siddet i kø i mange timer for - dog på ganske lovlig vis at få fingre i den,. som en af de første.

Læs:

Elektronik - 27. sep. 2012 - kl. 21:49 iPhone-fans trodser regnen: Venter gerne 18 timer

Har du siddet i kø i aftes og fået din Iphone 5, så vil vi gerne tale med dig: Kontakt os med det samme på 1224 (koster alm sms-takst)

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen