iPhone 5 - nu med lasertastatur og hologrambilleder

Amerikansk nyhedskanal gjorde sig pinligt bemærket, da de fik lovet alt for meget under et indslag om den kommende iPhone 5

En amerikansk tv-station fandt en video på nettet om, hvad iPhonen kan og brugte den i et nyhedsindslag - det var desværre bare langt fra virkeligheden.
En amerikansk tv-station fandt en video på nettet om, hvad iPhonen kan og brugte den i et nyhedsindslag - det var desværre bare langt fra virkeligheden.

Se bommerten i tv-klippet over artiklen
------------

Fox 5 News kan regne med en regn af klager fra skuffede seere, når iPhone 5 kommer i butikkerne i USA i slutningen af denne uge. I hvert fald hvis de pågældende seere kun har deres informationer om den kommende Apple smartphone fra netop denne nyhedskanal.

Læs også: iPhone 5 4G virker (måske) i Danmark

Fox 5, som er i familie med den berygtede, konservative nyhedskanal, Fox News, der ikke just er kendt for sin høje troværdighed, dækkede det kommende salg af iPhone 5 ved at besøge den kø af spændte Apple-kunder, der allerede er ved at danne sig uden for en Apple Store på 5th Avenue i New York. Som en del af indslaget viste nyhedskanalen en præsentationsvideo fra YouTube, der fortalte om iPhone 5 og telefonens mange, nye features.

Læs også: Samsung Galaxy S 4 er på vej

Problemet var bare, at videoen blot er en fan-skabt konceptvideo, der har et år på bagen og i øvrigt gætter på, at iPhone 5 får funktioner som lasertastatur og hologrambilleder! Ikke desto mindre laver nyhedsværten en speak over videoen, som mere end antyder, at Fox 5 tror, at videoen er den ægte vare.

Pinligt! Især fordi YouTube-videoen, der allerede er blevet set over 62 millioner gange, højt og tydeligt hedder 'iPhone 5 Concept Features.'

En video, som ekstrabladet.dk bragte allerede for et år siden.

Se artiklen her:

Se også: TV: Her er den nye iPhone... eller hvad?

Her kan du se hele det pinlige indslag fra Fox 5

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere