Få gratis antivirus til Windows

Microsoft nye antivirus-program er endelig klar til gratis download. Det virker oplagt til de små netbooks

Nu kan du kvit og frit downloade Microsoft Security Essentials', et nyt antivirus-program til Windows.
Nu kan du kvit og frit downloade Microsoft Security Essentials', et nyt antivirus-program til Windows.

Efter nogle måneder i beta er Microsoft endelig klar med sit gratis antivirus-program til Windows, 'Microsoft Security Essentials', som vil beskytte din pc mod vira, spyware og andet ondsindet software. Programmet opdaterer automatisk sig selv, så du altid er beskyttet mod de nyeste vira og trojanske heste.

Oplagt til netbooks
Programmet kører anonymt i baggrunden og bruger kun få ressourcer, hvilket gør det oplagt til de mange små netbooks, hvor en kæmpe antiviruspakke hurtigt kan bringe de små maskiner i knæ.

- Det interessante ved programmet er, at det er ikke har så travlt med at gøre opmærksom på sig selv som en del af betalingsprodukterne. Det kan næsten være lige så belastende som en virus, siger Lars Jacobsen, som er chefredaktør på pcworld.dk.

Mulig købs-afløser
Lars Jacobsen har kørt med betaen af 'Microsoft Security Essentials' i et par måneder og finder det let og nemt tilgængeligt. Det er dog for tidligt at sige, om programmet kan erstatte en købt antiviruspakke fra f.eks. Symantec Norton eller McAfee.

- Som almindelig pc-bruger ville jeg måske lige lade andre prøve det af et par måneder, før jeg udskiftede mit oprindelige antivirus-program, siger han.

Microsoft Security Essentials virker med Windows XP, Windows Vista og det kommende Windows 7.

Download Microsoft Security Essentials her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere