TV: Dette katastrofe-twerk er årets største, virale hit

The Webby Awards har udpeget årets bedste fra internettet

En video af et twerk, der går fuldstændigt galt, har hjemtaget en af nettets mest prestigefyldte priser, The Webby Awards.

Videoen hjemtog titlen som Best Viral, årets virale video, der var en blandt et betragteligt antal kategorier ved prisuddelingen.

'Worst Twerk Fail EVER - Girl Catches Fire!' er, i sin oprindelige form, blevet set over 16 millioner gange på YouTube. Siden klippet blev lagt op på YouTube er det kommet frem, at det er tv-værten Jimmy Kimmel, der stod bag optagelsen, der derfor heller ikke er helt så uplanlagt, som det ellers kunne fremstå.

Se også: TV: Twerking-katastrofe var fup

Webby Awards har eksisteret siden 1996 og har til formål at hylde det bedste fra internettet. Der er dels priser tildelt af en jury, og priser baseret på afstemning blandt brugere over hele verden. Over en halv million mennesker har deltaget i afstemningen frem mod dette års kåringer.

Jimmy Kimmels virale succes tog titlen i jury-afstemningen, mens folkets pris i samme kategori gik til Ylvis med ' The Fox'. Den officielle video på YouTube er set over 400 millioner gange.

Blandt andre virale succes'er, der også blev hyldet var 'The Epic Split' med skuespilleren Jean-Claude Van Damme i hovedrollen. Den tog tre priser, herunder i kategorien Bedste Onlinereklame.

Se den sammen med den famøse twerking-video over artiklen!

Se hele den lange liste af vindere ved The Webby Awards her.

0 kommentarer
Vis kommentarer