Det her er for meget for Skype

Skype har fjernet flere kontroversielle emoticons, men du kan stadig moone og kaste op, hvis du har lyst til det

Denne her er forsvundet fra Skypes 'skjulte' emoticons.
Denne her er forsvundet fra Skypes 'skjulte' emoticons.

Har du ledt forgæves efter en helt særlig af de 'skjulte' emoticoner, når skriver tekstbeskeder via Skype og som du var sikker på, at du havde brugt før. Så kan det skyldes, at Skype har valgt at fjerne flere emoticoner, der kunne betragtes som 'potentielt forulempende', som en community manager hos Skype formulerer det over for TechCrunch.

Blandt de berørte emoticons finder man (finger), der viser en smiley med den klassiske langemand i vejret. Væk er også (fubar), (wtf) og (hollest). Sidstnævnte forestiller et par kvindeben i et par højhælede sko.

Hvor forulempende det sidstnævnte er må være op til øjnene der ser. Den væsentligt mere afklædte (poolparty) har i hvert fald fået lov til at blive og det samme har emoticoner som (mooning), (puke) og (smooking). Kender du dem ikke, så prøv selv at skrive dem i Skype. Husk parenteserne skal med.(mooning) er ikke blevet vurderet provokerende nok til at blive fjernet fra af Skype.
(mooning) er ikke blevet vurderet provokerende nok til at blive fjernet fra af Skype.


For de forsvundne emoticoner valgte Skype tidligere i år at tilføje nogle nye, blandt en håndfuld baseret på Marvel-figurer.

0 kommentarer
Vis kommentarer