Glem Netflix USA - brug den hollandske

Udvalget er måske nok mindre, men til gengæld er det af nyere dato

The Lone Ranger med blandt andre Johnny Depp i en af hovedrollerne er blandt de nye film, der kan ses på den hollandske udgave af Netflix. (Foto: AP/Disney)
The Lone Ranger med blandt andre Johnny Depp i en af hovedrollerne er blandt de nye film, der kan ses på den hollandske udgave af Netflix. (Foto: AP/Disney)

Der er blevet skrevet og snakket meget om den amerikanske Netflix USA, som skulle byde på et meget større udvalg, nyere film og flere serier.

Det er korrekt at udvalget og antallet af serier på den amerikanske Netflix er stort, men når det kommer til film og serier af nyere dato, så er den hollandske Netflix et bedre alternativ.

Det viser en gennemgang af udvalget på de to streamingtjenester som Flixfilm.dk har lavet.

Den hollandske Netflix har et udvalg af film og serier på størrelse med den danske, men deres udvalg af betragtelig nyere dato. På den hollandske kan du finde film som The Lone Ranger, Monsters University, The Amazing Spiderman, Men In Black 3, The Avengers, Terminator: Salvation, 2012 og Ringenes Herre. Streamingtjenesten har øjensynligt opnået bedre aftaler med filmselskaberne end det var muligt her i Danmark. Den hollandske Netflix har bl.a. aftale med Disney og Pixar således alle deres film kan ses på filmtjenesten. Det er flere film end der på nuværende tidspunkt er tilgængelig på den amerikanske Netflix, selvom Netflix har indgået en eksklusiv aftale med Disney i USA.

Læs også: Netflix laver ny spansk komedieserie om fodbold

Hvad angår serier er de i Holland også flere sæsoner foran end vi er i Danmark. Man kan bl.a. finde Californication (6 sæsoner), Justified (3 sæsoner), The Vampires Diaries (4 sæsoner), Mad Men (5 sæsoner) og alle afsnit af Breaking Bad. Den nye serie Fargo fra de anerkendte Coen-brødre, kan også ses på den hollandske Netflix, mens den her i Danmark vises på en konkurrerende streamingtjeneste.

Se også: Netflix hæver prisen

Der skal dog nævnes, at der findes hverken danske eller engelske undertekster på den hollandske Netflix, men underteksterne kan selvfølgelig fjernes. Filmene er desuden ikke synkroniseret, hvis man skulle tro det. Alle er tilgængelige på deres originale sprog.

'Hunger Games' er både en del af udvalget i det britiske og amerikanske Netflix. Filmen er ikke i det danske Netflix, men det gør intet, når man bare kan lade, som om man er i USA. (Screendump fra Netflix) Tips og guides Gratis og lovligt: Sådan får du amerikansk Netflix

0 kommentarer
Vis kommentarer