TV: Barmfager blogger filmer babser på løbetur

Internettet diskuterer, hvorfor Seline Von Nass mon har filmet en løbetur med direkte udsyn til brysterne

Den spanske blogger Seline Von Nass har pludselig fået enorm meget opmærksomhed på sin blog, som handler om sex, underholdning og elektronik.

Den unge kvinde har nemlig lagt en video på nettet, hvor hun er ude og jogge med et lille GoPro-kamera monteret ovenpå sit hovede. Belejligt nok for hendes mandlige publikum, peger linsen direkte ned på Selines fyldige bryster.

Se også: TV: Første pornofilm med Google-briller

På sitet Rightthisminute debatterer redaktionen, hvorfor Seline Von Nass mon har lagt videoen online.

- Måske forsøger hun blot at teste virkningen af en ny sports-BH?, foreslår en fyr i panelet.

En anden teori går på, at hun blot ville filme sin løbetur, men at kameraet 'desværre' pegede den forkerte retning.

Se også: Og så løb hun en penis

På Twitter kommer Seline Von Nass faktisk også selv med denne forklaring. Det hele var en fejl - som tilgengæld var sjov nok at uploade til nettet.<br /><br /><p>Det kan selvfølgelig ikke afvises, at Seline er en utrolig klodset pige, men bloggerens forklaring er næppe ligeså holdbar som hendes BH. Hvis man ser en af Selinas andre videoer, hvor hun spiller GameBoy, får vi nemlig igen det samme svulstige brystskud.</p><p><b>Se den anden video ved at trykke 'Næste' over artiklen</b></p><p>Sandsynligvis har de regnet den ud på Rightthisminute:</p><p>- Måske vil hun bare teste hvor mange visninger hun får, hvis hun lægger en video af sine bryster ud.</p><br /><br /><img id="_129af076-b465-4cc9-98a8-630997b8f82d" src="https://ekstrabladet.dk/migration_catalog/article4701714.ece/image_binary/Sk%C3%A6rmbillede%202014-04-30%20kl.%2017.21.36" alt="Skærmbillede 2014-04-30 kl. 17.21.36" /><br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer