Kæmpe mobilmesse: Boothbabes - og masser af nyheder

Det er ikke kun de store firmaer, som spiller med musklerne på mobilmessen i Barcelona. Her er masser af mindre firmaer, som konkurrerer med de store på skøre påfund og skæve produkter for at trække kunderne til

Ingen mobilmesse uden 'boothbabes'. (Foto: Lyd og Billede)
Ingen mobilmesse uden 'boothbabes'. (Foto: Lyd og Billede)

Det har været et par travle dage på Mobile World Congress i Barcelona. Selv om de helt store mobilnyheder fra Sony og HTC blev afsløret inden messen blev skudt i gang i mandags, så har der alligevel været nok at skrive hjem om.

I søndags blev det til lanceringer fra både Samsung og Huawei.

DANSK IDÉ: Styr din mobil med øjnene

Koreanerne er klar med Samsung Galaxy Note 8.0, som er firmaets iPad mini-killer, mens Huawei med Ascend P2 hævder at have fremstillet verdens hurtigste LTE-smartphone, der angiveligt understøtter datahastigheder over LTE-netværket på op til 150 mbit/s. Det vil vi lade komme an på en prøve så snart som muligt!

Vi fik ingen ny flagskibs-model. I stedet fik vi to billigere smartphones...

Om mandagen var det Nokias tur til at lancere nye produkter, men fra Finland fik vi ingen ny flagskibs-model. I stedet fik vi to billigere smartphones, Lumia 520 og Lumia 720, som skal tage konkurrencen op med de mange Android smartphones i det såkaldte midrange-segment.

STORT GALLERI: Se alt hvad vi så

Det er især Samsung, som i øjeblikket sidder tungt på markedet for smartphones i mellemklassen, og det er faktisk salget af disse – ikke af topmodellen Samsung Galaxy S III – der har gjort Samsung til verdens største producent af smartphones. Og dét er en kage, som Nokia gerne vil tage en større bid af!

Vi fik også lov til at se nærmere på Sonys nye slanke og strømlinede Xperia Tablet Z, som skal supplere den flagskibs-smartphone, Sony Xperia Z, som firmaet lancerede for få uger siden.

Mere interessant var det dog at møde op hos ASUS, der absolut har de store ambitioner med på messen i år. Endnu en update af den nørd-populære PadFone blev det til plus lanceringen af en ny, lille tablet på 7", der også kan bruges som smartphone. Den er måske lidt stor, men så koster den til gengæld kun 1.700 kroner, og hvem kan ikke leve med at blive grinet lidt af til den pris?

Vi var en smuttur forbi Yota Devices, som med danske Lau Geckler i spidsen for den daglige drift snart vil give os dobbeltskærms-mobilen YotaPhone. Den glæder vi os meget til.

Dagen i går sluttede med, at vi fik en gang skældud af en af Nokias topchefer...

Og dagen i går sluttede med, at vi fik en gang skældud af en af Nokias topchefer, Kevin Shields, som havde læst vores test af Nokia Lumia 920 og gerne ville bevise for os, at den store smartphone i hvert fald passer i lommen på et par stramme jeans!

Andre nyheder fra magasinet Lyd og Billlede:

Se også: Kontant Nokia-chef: Selvfølgelig kan vores telefon være i lommenSe også: Tablet og smartphone i ét til 1.700 kronerSe også: Første test: Her er Sonys ultratynde tabletSe også: Billige nyheder fra NokiaSe også: Nu kan du streame film i luftenSe også: Nu kommer iPad med 128 GBSe også: Rygtemøllen: iPhone 5S er på vejSe også: Ups...så er der porno i iTunesSe også: Her går det godt: Apple tjener stadig mereSe også: Samsung dropper Windows RT tablet

1 af 3 Det mest interessante produkt får vi desværre ikke at se i nogen nær fremtid. NEC udstillede en smartphone med dobbeltskærm. (Foto: Lyd og Billede)
2 af 3 En af de reelle nyheder på MWC 2013 er det cloudbaserede Firefox OS, der er målrettet de billigere smartphones. Standen var ikke til at undgå at lægge mærke til! (Foto: Lyd og Billede)
3 af 3 Ingen mobilmesse uden 'boothbabes'. (Foto: Lyd og Billede)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere