Dine øjne skal styre Galaxy S4

En helt utrolig teknologi kan være på vej i den kommende Samsung-mobil, Galaxy S4 - læs også om Google-rap og Olde-Kolle-telefoner

Samsung planlægger ifølge New York Times at lade deres mobiltelefoner blive styret af brugerens øjne. Og første telelefon med teknologien er Galaxy S4. (PR-foto)
Samsung planlægger ifølge New York Times at lade deres mobiltelefoner blive styret af brugerens øjne. Og første telelefon med teknologien er Galaxy S4. (PR-foto)

Blink - og styr din mobiltelefon
Lyder det som ren fremtidssnak, at du kan bruge dine øjne til at styre telefonen med?

Måske er det i den nærmeste fremtid, nemlig 14. marts, at netop denne teknologi kommer på markedet.

Samsung har allerede en form for 'øjen-teknologi'...

Ifølge avisen New York Times arbejder Samsung på en teknologi, hvor øjnene kan bruges til at styre telefoner - fx. til at rulle op og ned på de sider, du ser på internettet. Og muligheden bygges ifølge avisen ind i Samsung Galaxy S4, der præsenteres....14. marts i New York.

Samsung har allerede en form for 'øjen-teknologi' i blandt andet den nuværende Galaxy S3. Her holder telefonen simpelthen øje (ha-ha) med, om brugeren kigger på telefonen - og så længe hun gør det, bliver skærmen ved med at være tændt.

Google-rap: 'The home of where the futures kept'
De er alternative over i den lille butik Google. Altså alle dem, der er med til at skabe verdens største søgemaskine...og en helt masse mere.

Og nu har en gruppe af medarbejdere hos Google sat ord, sang og musik på, hvad det er for et sted, de fleste af os bruger hver eneste dag. Enjoy:

Gadgets til seniorer: Her er morfars mobil
Gammel, fed og færdig? Nix, never, aldrig.

Bare fordi man er blevet senior, kan man sagtens være en slags hip - og bruge de mange nye dimser og dutter, der vælter ud til den attraktive gruppe af pensionister med smag for moderne teknologi.

Se her hvilke 'Olde-Kolle-nyheder Mobilsiden.dk støvede op på årets mobilmesse i Barcelona:

IT-nyheder fra middag:

Er det den nye Gangnam Style?
Indrømmet...der er et stykke op til 1.381.897.537 hits (and counting), som Gangnam Style har trukket.

Men det var altså i den sjovere ende, da den amerikanske præsidentfrue og komikeren Jimmy Fallon forleden dansede seerne flade af grin. Anledningen var Michelle Obamas kampagne for at få flere amerikanere til at lette måsen og komme i bedre form.

Se selv her hvordan man danser sig 'frue-klar'. Det er skægt:

Video: Her er den nye Galaxy S4 - NOOOOOT!
Spændingen er næsten ikke til at klare (det var humoristisk ment, red:).

Først 14. marts viser Samsung opfølgeren til Galaxy S3 frem i New York. ekstrabladet.dk er naturligvis med live. Men indtil da kan man gætte videre på, hvad nyheden mon består i - Samsung har netop lagt denne 'teaser' ud, skriver Mobilsiden.dk.

Hvem sagde brækvideo (det var alvorligt ment, red.)?

IT-nyheder fra tidligere i dag:

Facebook undertrykker gratis opslag
Det er næsten som i de bedste gangsterfilm: Vi har et godt tilbud til dig...

Netop sådan er Facebook begyndt at opføre sig, efter det sociale netværk har givet brugerne 'mulighed' for at betale for at få fremhævet deres opslag.

For pengemaskinen skal jo fodres - og derfor oplever selv brugere, der har flere 100.000 følgere (abonnementer), at deres opslag slet ikke følges så meget som før.

Pengemaskinen skal jo fodres...

Det gælder blandt andre journalisten Nick Bilton fra New York Times.

Tidligere kunne hans opslag om en nyhed godt få flere 100 likes på Facebook - og forståeligt nok. Manden har næsten 400.000 abonnementer. Men nu er interessen nærmest gået i nul, efter Facebook er begyndt at tage penge for at fremhæve opslag.

Forklaringen er ganske enkelt den, at hvis du ikke betaler Facebook, så skal du ikke regne med, at dine venner - eller følgere - faktisk ser, hvad du har skrevet.

Hvem sagde afpresning?

27 gratis spil til iPad
Du burde betale for disse spil, mener IT-sitet CNET.com - alligevel er de gratis. Se hvilke 27 iPad spil som sitet har fundet frem til.

Pas altid på med gratis spil...

Men pas altid på med gratis spil - nogle gange 'gemmer' regningen sig inde i spillet, når du pludselig skal betale for at spille videre. Så er du advaret!

Nu bliver Instagram til et rigtigt kamera
Mange brugere har stor fornøjelse af billedtjenesten Instagram, der nemt giver mulighed for at optage, redigere og dele billeder.

Men nu flytter ideen bag tjeneste ud i et 'ægte' kamera. Se her hvordan:

APPLE:

Se også: Apple: Sælg iPhones - eller bliv fyret

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere