Apple har lanceret en billigere iMac

Apple har netop sat en 21,5 tommer iMac til salg for 8.499 kroner. Der er samtidig stærke tegn på en iMac med Retina display senere på året

Ganske som vi kunne berette tidligere på året, er Apple nu på banen med en lidt billigere iMac, hvor der er skruet lidt ned for specifikationerne.

8.499 kroner er 1.500 kroner billigere end den næste model af Apples stationære alt-i-en iMac computere, men det er stadig mange penge for en computer med en 1,4 GHz Core i5 processor, 8 GB RAM og 500 GB harddisk.

Læs også: Se VM i fodbold når du er på ferie med en Slingbox

Til sammenligning kan du få en ASUS All-in-One PC med touch-skærm og omtrent de samme - på nogle punkter lidt bedre - specifikationer til omkring 2.000 kroner mindre.

Men så er vi jo ude i den gamle religionskrig mellem Apple- og Windows-tilhængere, der hver har deres argumenter for, hvorfor det ene system er bedre end det andet...

Med Apple er de fleste dog enige i, at man får en både velfungerende og veldesignet computer, når man køber sig ind i iMac-klubben, som det med denne nye model nu er blevet lidt billigere at gøre.

iMac med Retina display senere på året
I udvikler preview udgaven af OS X Yosemite er der blevet fundet en fil, der viser, at det nye styresystem fra Apple understøtter iMac computere med Retina skærm, rapporterer MacRumors.

Og da OS X Yosemite er sat til at udkomme nu til efteråret, er det oplagt at forvente, at der samtidig eller kort efter vil komme iMac med Retina display på markedet.

Læs også: Første ægte billeder af iPhone 6?

Om de så kommer på markedet i stedet for de nuværende iMac modeller, eller om de to versioner kommer til at være tilgængelige side om side ligesom det har været tilfældet med iPad, vil tiden vise.

Og så kan det jo oven i købet være, at de nuværende iMac modeller falder yderligere i pris til den tid...

0 kommentarer
Vis kommentarer