Sådan vil Viaplay smide Netflix på porten

Storsatsning på indhold til børnefamilier og muligheden for at beholde downloadede film og serier i 30 dage, skal gøre Viaplay til danskernes foretrukne streamingtjeneste

HBO, Netflix, C More, YouBio og TV2 Play. Streaming tjenesterne på det danske marked er mange, men direktør for Viaplay Rikard Steiber er ikke i tvivl om, at Viaplay indenfor kort tid vil være danskernes foretrukne (Foto: Jonas Olufson)
HBO, Netflix, C More, YouBio og TV2 Play. Streaming tjenesterne på det danske marked er mange, men direktør for Viaplay Rikard Steiber er ikke i tvivl om, at Viaplay indenfor kort tid vil være danskernes foretrukne (Foto: Jonas Olufson)

Når Viaplays øverste chef Rikard Steiber siger, han vil gøre Viaplay til den største spiller på det danske streamingmarked, mener han det.

Det var i hvert fald det indtryk de fremmødte journalister sad tilbage med, efter han i dag var forbi Danmark for at promovere Viaplays nyeste satsning, der skal give ro på ferien og mulighed for en stille stund med konen.

Streamingtjenestens seneste tiltag gør det nemlig muligt for dig at downloade film og serier til din computer, tablet eller smartphone og efterfølgende afspille dem offline. I Viaplays univers kaldet ’Download to go’.

Se også: Er dette Netflix-dræberen?

En nyhed der gør tjenesten ideel, når terroristerne på bagsædet skal pacificeres nogle timer på turen til Italien.

For hvor det tidligere har været reality programmer og sportsbegivenheder, der har trukket kunder i Viaplay-butikken, er det nu et andet segment, man vil ramme. Det fortæller øverstbefalende i Viaplay, Rikard Steiber til Ekstra Bladet.

- De fleste af vores kunder er mænd. Ved at udvide vores sortiment med en række produkter målrettet børnefamilierne, håber vi at kunne blive et familiebrand, lyder det.

Den nye offline tjeneste fungere på den måde, at når du downloader en film eller et afsnit af din yndlingsserie, vil den være tilgængelig på op til fire apparater i 30 dage.

Kun din computer, tablet eller telefons hukommelse sætter begrænsninger for, hvor mange timers underholdning, du vil have med dig på ferie.

Se også: 4K-film er på vej

Dermed er du ikke afhængig af dårligt internet på hotelværelset eller hamrende dyre roaming priser, når du eller ungerne skal underholdes.

Desværre er det ikke alt indhold, der endnu er muligt at downloade og tage med på ferien.

- Over 90 procent af vores materiale kan ses offline, men der er desværre visse enheder, vi ikke har rettighederne til at tilføje denne service, lyder det fra Rikard Steiber, der fortæller at man fra Viaplays side arbejder på at gøre flere ting tilgængelige i ’Download to go’.

0 kommentarer
Vis kommentarer