Hop på! – den trådløse harddisk

Western Digital laver en trådløs harddisk, hvor der er plads til alle vennerne

Hiv vennerne med - WD's eksterne harddisk lader dig og syv venner dele filer samtidig. (Foto: PR)
Hiv vennerne med - WD's eksterne harddisk lader dig og syv venner dele filer samtidig. (Foto: PR)

Kender du det med, at du sidder i sofaen med din computer, og skal lægge en film over på den eksterne eller omvendt. Computeren begynder at gløde på lårene, så du vil lige skifte stilling, og bum. Så er usb-stikket revet ud af computeren, og du kan begynde forfra. Eller hvad med når du sidder og ser en serie på dit nye smart-TV, men gerne vil have lidt mere plads på telefonen, så du overfører lige nogle billeder til din eksterne harddisk – men hov, den er jo i brug. Med Western Digitals nye ekstern harddisk, kaldet WD My Passport Wireless, kan det blive anderledes.

De har nemlig udviklet en ekstern harddisk, som du ikke behøver at bruge usb-stik til. Det er ikke en cloud-baseret løsning, i stedet dukker harddisken op som et Wi-Fi-net, så du bliver nødt til at være relativt tæt på fysisk, til gengæld kan du og op til syv venner kobles på harddisken. Og det er både fra telefon, tablet, smart-TV, kamera med Wi-Fi eller selvfølgelig din bærbar computer.

Fra harddisken kan du streame video direkte, og specielt fotografer vil nok sætte pris på harddiskens  SD-kortlæser, så hvis du smider et kort i, uploader harddisken automatisk alle billeder, som ikke er gemt.

Hvis du er lidt gammeldags, har My Passport Wireless har også en USB 3.0 port. Harddisken har et indbygget batteri, som har strøm nok til seks timers uafbrudt videostreaming, mens harddisken kan klare 20 timer, hvis den er på standby. 

0 kommentarer
Vis kommentarer