Er du træt af din iPhones standard-apps? Sådan fjerner du dem

Det er muligt at fjerne de standard-apps, du ikke bruger. Se hvordan du gør i klippet over artiklen

Se hvordan du gør i klippet her (Video: Signe Breitenstein)

Er den 'tvungne' app 'Kompas' ikke ligefrem den, du bruger mest, når du skal finde vej - og er du også tvunget til at have appen 'Watch', selvom du ikke engang har et Apple ur?

Så har du sikkert allerede prøvet at slette dem - men uden held. For når du holder fingeren på appen, så den begynder at ryste, kommer der ikke noget kryds, så du kan slette den.

Det gør der normalt ved apps, der ikke er Apples egne, men altså ikke ved apps som Kompas, Wallet, Watch, Sundhed og Tips. Det er dog muligt at få fjernet dem, hvis du er træt af at se på dem. Det skriver Metro, efter at en YouTube-bruger har fundet et smart trick.

Sådan gør du:

1) Start med at putte de uønskede apps ind i en særskilt mappe. Du laver en mappe ved at flytte en app over på en anden og holde den der et øjeblik.

2) Træk appen hen på næste side i mappen uden at løfte fingeren. Træk den herefter en gang mere, så den er på side tre i mappen.

Små prikker i bunden af mappen viser dig, hvilken side, du er på.

3) På side tre holder du på appen med fingeren samtidig med, at du trykker på 'hjemme-knappen'. Så forsvinder den.

Fortrudt?

Hvis du lige pludselig står og mangler dit 'Kompas' til en hyggelig spejderaften, er det heldigvis ikke væk for evigt.

Ved at slukke og tænde din telefon dukker appen op igen. Apples egne apps kan nemlig ikke slettes permanent, men hvem slukker nogensinde sin telefon nu om dage?

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere