Flere penge til Apple: Ny iPad kan ikke bruge den gamle pen

Tegneredskabet til den gamle iPad virker ikke på ny iPad Pro - det koster dig mere end 1000 kroner at købe en ny

Det er ikke Apple, men os selv vi kan takke for, at priserne stiger - og der alligevel sælges løs af de dyre produkter, mener Ekstra Bladets tech redaktør. Videoreportage: Ekstra Bladet TV

Det er ikke kun det manglende hovedtelefonstik, som Apple har sparet på i sin ellers ganske kostbare nye iPad Pro.

Selve iPad'en koster op til 16.000 kroner, men hvis du tror, at du så kan spare noget ved at bruge din gamle pen, kan du godt tro om igen.

Teknologien, som pennen - der er ekstraudstyr - skal understøtte i den nye iPad Pro, virker nemlig ikke sammen med den gamle pen. Og det bliver dyrt at købe en ny.

Sådan præsenterer Apple den nye iPad Pro.

Teknologi - 31. okt. 2018 - kl. 17:47 Derfor bliver det IGEN dyrere at købe Apples produkter

Pris stiger voldsomt
Hvor den nuværende pen koster 769 kroner, er prisen for den nye 1049 kroner. Det svarer til en prisstigning på hele 36 procent.

Men så kan den også oplades trådløst direkte på den nye iPad og har indbygget en funktion, så du kan trykke på pennen og styre det program, du bruger pennen til lige nu.

Ender du med at eje både en ny og ældre iPad, som understøtter Apples penne, kan du også glemme alt om, at den nye, dyrere pen virker på den gamle iPad.

Den manglende kompatibilitet går nemlig begge veje.

Der er ikke noget at gøre - du skal have fat i en ny pen, hvis du vil bruge tegneredskabet på den nyeste iPad. Og pennen virker oven i købet heller ikke på den gamle iPad Pro.
Der er ikke noget at gøre - du skal have fat i en ny pen, hvis du vil bruge tegneredskabet på den nyeste iPad. Og pennen virker oven i købet heller ikke på den gamle iPad Pro.
 

Hår, dyr og grøntsager er blandt nyhederne i de mere end 70 nye emojis. Pr-foto Teknologi - 30. okt. 2018 - kl. 22:45 Har du dette hår? Så bliver du til en ny emoji på iPhone

Sådan præsenterer Apple den nye MacBook Air.

18 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen