Har du problemer med iPhone? Nu bliver de løst

Apples nye styresystem er plaget af fejl - i dag kommer der en opdatering, som løser dem

Apple har ikke haft den heldigste hånd med iOS 13. Men nu ser problemerne med det nye mobile styresystem ud til at blive løst. Foto: Drew Angerer/Ritzau Scanpix
Apple har ikke haft den heldigste hånd med iOS 13. Men nu ser problemerne med det nye mobile styresystem ud til at blive løst. Foto: Drew Angerer/Ritzau Scanpix

Da Apple i sidste uge frigav iOS 13 til nyere iPhones, fulgte der som frygtet en række af fejl med. Blandt andet har brugere af det populære spil Fortnite haft store problemer med at få spillet til at fungere ordentligt.

Andre har oplevet, hvordan menuerne i mailprogrammet 'springer rundt' og ikke opfører sig, som det skal. Eller andre funktioner der fejler spontant. Men der er en løsning på vej.

I aften opdateres iOS 13 nemlig til version 13.1. Og ifølge flere testere af systemet skulle de værste fejl nu blive rettet.

Det er gratis at opdatere systemet, der virker på iPhone 6S og nyere modeller. Du kan se mere om de nye funktioner her.

Når iPhone 11 Pro (billedet) og iPhone 11 i morgen sættes til salg i Danmark, er de nye telefoner naturligvis 'født' med iOS 13. Foto: Justin Sullivan/Ritzau Scanpix Teknologi Ny software til din iPhone: Derfor skal du opgradere

Sådan opdaterer du

Du finder opdateringen via indstillinger > generelt > softwareopdatering.

Din enhed bør være på wi-fi og skal være ladet op.

Alternativt kan du slutte enheden til opladeren, hvis batteriniveauet er lavere end 50 procent.


Engadget har kigget nærmere på iOS 13, WatchOS 6 og Apple Arcade. Video: YouTube

Ny spiltjeneste klar

For de spil interesserede bliver Apples nye spiltjeneste Arcade frigivet sammen med iOS 13, men i første omgang alene til iPhone. 30. september kommer iPad og Apple TV med. Og i næste måned computere med seneste styresystem fra Apple.

Apple Arcade er gratis at teste i en måned og koster herefter 39 kroner om måneden.

For den pris får man fri adgang til en række af spil, der kan downloades og bruges, selv når man ikke har adgang til nettet. Du kan læse mere om spiltjenesten her.

51 kommentarer
Vis kommentarer